Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

S'obri la piscina municipal de Benaguasil amb horari de 10.30 a 19.30

La piscina obrirà en horari ininterromput de dilluns a diumenge, de 10:30h a 19:30h.

Fins al pròxim 2 de setembre, els veïns de la localitat podran combatre millor l'estiu.

Comença la temporada de bany a Benaguasil amb l'obertura de la piscina municipal hui dilluns perquè els veïns puguen gaudir d'aquest servei i sufocar la calor que ja és present en el dia a dia.

Es mantenen les mateixes tarifes i es torna a posar a la disposició dels usuaris la venda de bons.

La piscina municipal torna a funcionar amb els preus habituals, 1,55€ per als menors de 14 anys, 2,55€ per als majors de 14 anys i 1,25€per a les persones jubilades; i es torna a posar a la disposició dels usuaris la venda de bons. Respecte a l'horari aquest serà ininterromput de 10:30h a 19:30h, de dilluns a diumenge.

Durant les últimes setmanes, els operaris municipals han maximitzat els esforços per a posar la instal·lació a punt. El regidor d'Esports, Rubén Araque ha sigut testimoni de l'obertura de la piscina. En la seua visita, ha pogut comprovar les millores realitzades per a l'ús i gaudi de tota la ciutadania. "Després de diverses setmanes de treball per a la posada a punt de les instal·lacions hem obert la piscina d'estiu municipal perquè els veïns puguen divertir-se i alleujar-se de les altes temperatures d'aquesta època de l'any, contribuint a l'oci, a l'esport i als hàbits de vida saludables, i mantenint el preu d'anys anteriors», ha assenyalat Rubén.

La instal·lació, que també compta amb una piscina infantil amb jocs aquàtics (un tobogan bambolla, un canó aquàtic i una font en forma de bolet) per a ús i gaudi dels xicotets, romandrà oberta fins al 2 de setembre.


 * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon