Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

S'obri la piscina municipal de Benaguasil amb horari de 10.30 a 19.30

La piscina obrirà en horari ininterromput de dilluns a diumenge, de 10:30h a 19:30h.

Fins al pròxim 2 de setembre, els veïns de la localitat podran combatre millor l'estiu.

Comença la temporada de bany a Benaguasil amb l'obertura de la piscina municipal hui dilluns perquè els veïns puguen gaudir d'aquest servei i sufocar la calor que ja és present en el dia a dia.

Es mantenen les mateixes tarifes i es torna a posar a la disposició dels usuaris la venda de bons.

La piscina municipal torna a funcionar amb els preus habituals, 1,55€ per als menors de 14 anys, 2,55€ per als majors de 14 anys i 1,25€per a les persones jubilades; i es torna a posar a la disposició dels usuaris la venda de bons. Respecte a l'horari aquest serà ininterromput de 10:30h a 19:30h, de dilluns a diumenge.

Durant les últimes setmanes, els operaris municipals han maximitzat els esforços per a posar la instal·lació a punt. El regidor d'Esports, Rubén Araque ha sigut testimoni de l'obertura de la piscina. En la seua visita, ha pogut comprovar les millores realitzades per a l'ús i gaudi de tota la ciutadania. "Després de diverses setmanes de treball per a la posada a punt de les instal·lacions hem obert la piscina d'estiu municipal perquè els veïns puguen divertir-se i alleujar-se de les altes temperatures d'aquesta època de l'any, contribuint a l'oci, a l'esport i als hàbits de vida saludables, i mantenint el preu d'anys anteriors», ha assenyalat Rubén.

La instal·lació, que també compta amb una piscina infantil amb jocs aquàtics (un tobogan bambolla, un canó aquàtic i una font en forma de bolet) per a ús i gaudi dels xicotets, romandrà oberta fins al 2 de setembre.


 * Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon