Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sis agents de la Policia Local de Bétera reben felicitació de la Conselleria de Justicia per salvar vides

#Bétera
  •  Els agents han rebut aquesta condecoració per salvar vides durant la seua labor policial en el municipi.

 

Els agents de la Policia Local de Bétera Carlos Sorlí, José Martínez, Francisco Pons, Carlos de la Llave, Juan Martínez i Ana Palacios han rebut aquesta distinció de mans de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública que ha organitzat un acte de condecoracions, diplomes i distincions a agents de Policia Local i Autonòmica de les províncies de València i Castelló.

A l'acte, celebrat en el Monestir del Puig, ha acudit l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, al costat de l'Inspector Cap de la Policia Local de Bétera, José Quilis els qui han recolzat aquesta iniciativa que ha reconegut el treball i el mèrit professional dels sis agents de Bétera.

En concret, aquesta felicitació pública s'ha realitzat després que els agents Carlos Sorlí, José Martínez i Francisco Pons auxiliaren a tres veïns, dos dones i un home d'avançada edat, atrapats pel foc en l'incendi del seu habitatge a Bétera anteposant la vida de la ciutadania a la seua pròpia.

A més també s'ha felicitat públicament els agents Carlos de la Llave, Juan Martínez i Ana Palacios els qui van salvar la vida a un jove veí de Bétera de 27 anys que va entrar en parada cardiorespiratòria. La ràpida actuació, la formació dels agents en reanimació cardiopulmonar (RCP) i l'existència d'un dispositiu Desfibril·lador Extern Semiautomàtic (DESA) en el vehicle policial va ser essencial per a salvar-li la vida.

La ràpida i prompta actuació d'aquests sis agents, en aquests dos casos, va suposar un desenllaç feliç per a tots. "Tenim una plantilla policial excel·lent, amb capacitat de reacció, formació, i sobretot, una vocació de servei al ciutadà que els honra. Estem orgullosos de les seues actuacions, de la seua valentia, posant fins i tot en moltes situacions la seua vida per davant a la dels nostres veïns i veïnes", ha manifestat Elia Verdevío.

Al seu torn, durant l'acte, l'Alcaldessa també ha volgut felicitar l'àrea de Seguretat Ciutadana "per dotar als nostres agents de formació i recursos materials que, dia rere dia, atenen els nostres veïns i veïnes amb eines adequades i una formació permanent".




* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon