Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Consellería de Participació col·laborarà amb el Consell Valencià de la Joventut per a impulsar accions d'educació

#CampdeTuria, 

   El Consell ha aprovat aquest divendres un conveni de col·laboració per 40.000 euros entre la Conselleria de Participació i el Consell Valencià de la Joventut per al desenvolupament i realització durant 2022 d'activitats de participació juvenil que dinamitzen i impulsen l'educació en la participació dels xiquets, xiquetes i adolescents de la Comunitat Valenciana.

   Entre les accions previstes, es realitzaran sessions d'educació per a la participació en 25 grups de primer curs de l'ESO de les tres províncies de la Comunitat Valenciana. També es contempla la creació de tres grups informals de participació per a la generació de propostes i accions participatives.

   D'altra banda, es desenvoluparan trobades i reunions amb agents socials com el professorat, el teixit associatiu de la Comunitat Valenciana i la Xarxa de Governança Participativa Municipal, amb l'objectiu d'implicar a l'alumnat en els processos participatius.

   Al seu torn, s'implantarà el projecte d'educació per a la participació amb metodologies participatives del programa JOcC, una iniciativa que té com a objectiu el foment de la cultura participativa des de la infància amb vista a crear una generació d'adults amb una visió de democràcia més reforçada.


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon