Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Si eres major de 16 anys i empadronat a l'Eliana ja pots triar en la votació dels Pressupostos Participatius 2022


Els veïns i les veïnes empadronades majors de 16 anys poden triar en aquesta tercera fase del programa entre un total de 19 inversions

La huitena edició dels Pressupostos Participatius obri hui, 1 de juny, el període de votació pública perquè la ciutadania de l'Eliana trie entre 19 plans viables de millora prioritària de les infraestructures públiques que agrupen proposades com la millora de passos de vianants, asfaltat o voreres, l'ampliació de la xarxa de carrils bici o la creació de noves instal·lacions esportives.

Com a novetat, aquesta edició ha incorporat propostes suggerides pel Consell de Xiquetes i Xiquets com l'ampliació de pipi-cans, l'augment de zones verdes o la creació d'un parc de parkour.

L'anterior fase de presentació de propostes, celebrada el passat mes de febrer, ha recollit un total de 215 possibles accions, d'entre les quals els serveis tècnics municipals han agrupat i seleccionat aquelles que compleixen les condicions del programa, com que siguen acciones competència de l'Ajuntament, que no estiguen ja executades o en projecte, que el seu cost estimat no siga superior a l'import disponible o que es puguen desenvolupar dins d'un mateix exercici pressupostari.

Per a participar els veïns i veïnes empadronades al municipi, majors de 16 anys, podran votar, fins al 30 de juny, des de qualsevol dispositiu a través de la web www.lelianaparticipa.es. El cost d'execució de les propostes que resulten més votades per la ciutadania s'incorporarà al pressupost municipal de 2023, fins al límit econòmic disponible en el marc del projecte.

Jorge Pérez Comeche, regidor de Participació Ciutadana, ha convidat a elianers i elianeres a votar per a triar les obres i infraestructures que executarà l'Ajuntament pròximament.
* Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon