Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Segons l'ajuntament, les obres de reforma i ampliació del Centre de Salut de Loriguilla 'continuen a bon ritme'

#Loriguilla 

Aquestes darreres setmanas s'està duent a terme la pavimentació del sòl i s'estan executant també les instal·lacions elèctriques i d'aire condicionat.

A més, ja han començat els treballs a la façana decorativa blanca, que s'integra a la perfecció amb el paisatge urbà de Loriguilla.

Cal recordar que el nou Centre de Salut comptarà amb el doble de capacitat, amb una sala d'espera amb capacitat per a 45 persones, dues sals de consulta de medicina familiar, una de pediatria i una altra d'infermeria. També comptarà amb dos banys accessibles que se sumaran a tots dos que ja hi ha actualment, una sala per al personal sanitari i un magatzem més gran.

L'alcalde actual de Loriguilla, Sergio Alfaro, ha mostrat la seva alegria per l'avenç d'aquestes obres, ja que suposessin «un benefici important per als veïns i veïnes, ja que en millorar les infraestructures també es podran millorar els serveis prestats» .




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon