Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni porta 12 cubes d'aigua potable als depòsits de Montesano mentre busca la solució definitiva






Segons informa l'Ajuntament de Sant Antoni,  continua treballant per donar solucions a la falta de subministrament d'aigua.   

 Hui estan arribant les 12 cubes d'aigua a Montesano, segons informa l'Ajuntament s'està treballant amb tècnics i responsables de la Cooperativa el Plantio- La Canyada) per a identificar el problema que hi ha minorat l'aigua dels depòsits de Montesano. Per ara, i mentre se soluciona l'Ajuntament farà el necessari perquè com més prompte millor es torne a trobar la normalitat.

L'Ajuntament manifesta que "està posant en marxa totes les vies possibles per aportar més aigua als dipòsits. Hui arribaran 12 cubes d'aigua a Montesano com a solució puntual i urgent. 

El consistori està posant tots els mitjans humans, materials i econòmics per a solucionar aquest problema, tot i que no és una solució fàcil. Continuen les reunions amb tots els actors implicats (la Cooperativa el Plantío - La Canyada, els tècnics municipals i l'equip de govern) per a detectar el vertader problema de la falta de subministrament d'aigua". 

Torna a fer una crida per què el consum de l'aigua siga responsable

Tots hem de ser conscients que l'aigua és un bé imprescindible i comença a ser escàs, per la qual cosa des del consistori s'insta a tota la població de Sant Antoni de Benaixeve que no malbarate aigua i faça un ús responsable d'aquesta, hui més que mai en solidaritat amb els veïns i veïnes afectats per la falta de subministrament.

Govern, tècnics


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon