Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ribó: 'Estic segur que Oltra després d'aquest pas enrere farà un pas avant molt important'


   L'alcalde de València, Joan Ribó, s'ha mostrat aquest dimecres "segur" que l'ex-vicepresidenta, exportaveu i exconsellera d'Igualtat, Mónica Oltra, "després d'aquest pas enrere, farà un pas avant molt important".

   Així ho ha indicat en unes declaracions després de la decisió d'Oltra de dimitir de tots els seus càrrecs cinc dies després que el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana li citara com a investigada en la causa pel presumpte encobriment dels abusos sexuals del seu ex-marit a una menor tutelada.

   Per a Ribó, "la dimissió de Mónica Oltra suposa una pèrdua molt important i fonamental per a Compromís" encara que ha recalcat i insistit en la idea que és una "pèrdua temporal".

   Al seu juí, Oltra "ha donat un exemple de coherència amb la seua dimissió, que no és habitual en la política espanyola" i "hi ha molt pocs casos en aquest sentit".

   Així mateix, ha reconegut que Compromís, amb la dimissió d'Oltra, "ha tingut una pèrdua important", però s'ha mostrat segur que l'ex-vicepresidenta "després d'aquest pas enrere, farà un pas avant molt important".

(EP)
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon