Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Puig rebutja els 'atacs, insults i amenaces' a Oltra i afirma: 'Tinc confiança en la seua paraula'


   El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha rebutjat els "atacs, insults i amenaces que ha patit aquests dies" la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, i li ha agraït la seua decisió de dimitir per a "protegir al Consell i beneficiar els interessos dels valencians". A més, ha manifestat: "Tinc confiança en la seua paraula"

   Així ho ha indicat Puig en un comunicat aquest dimecres, en el qual ha remarcat el seu "respecte i reconeixement" a la decisió d'Oltra, que "ha sigut una peça clau en el canvi polític i la regeneració de les institucions valencianes per a tindre una millor vida de ciutadans".

   "Li agraïsc el treball que ha fet aquests set anys i la generositat responsable que ha mostrat. No tots els polítics són iguals", ha asseverat, al mateix temps que ha criticat "la instrumentalització de la justícia per part de l'extrema dreta".

   Puig ha manifestat que defendrà "ara i sempre el respecte a la justícia i la presumpció d'innocència". A més, ha indicat que la Comunitat Valenciana és un "territori respectat, creïble i estable" i ha remarcat els "avanços amb l'esforç de tota la comunitat".

   "Malgrat totes les desigualtats, la Generalitat seguirà treballant pel progrés segur amb un únic interés, l'interés primordial de cinc milions de valencians", ha agregat.

(EP)
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon