Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Puig acompanya a Espadas: 'diumenge que ve Andalusia es juga avançar o obrir-li la porta a l'extrema dreta'

El president de la Generalitat Valenciana i secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha assegurat que «el pròxim diumenge Andalusia es juga avançar amb un govern de progrés o obrir-li la porta a l'extrema dreta», i ha reivindicat que els socialistes han de «ser capaços de generar una nova esperança».

«Hem d'aprofitar totes les oportunitats per a aconseguir més treball, més igualtat i nous horitzons per als joves, i amb treball, solidaritat i cooperació aconseguirem que Espanya continue avançant en qüestions tan fonamentals com ho són l'ocupació i la igualtat», ha expressat el president vaencià aquest diumenge en un acte del PSOE-A amb el candidat a la presidència de la Junta, Juan Espadas.

A l'acte, celebrat a Còrdova, també hi havia diversos barons socialistes, com ara el president d'Astúries, Adrián Barbón; la de la Rioja, Concha Andreu; el d'Aragó, Javier Lambán; el d'Extremadura, Guillermo Fernández Vara; la de Balears, Francina Armengol; i el de Canàries, Ángel Víctor Torres.

Ximo Puig també ha dit que «els valencians i els andalusos tenen en comú, entre altres coses, l'ambició per l'autogovern». «En aquests moments tothom mira si a Andalusia som capaços de generar una nova esperança, perquè això és el que hem de fer cada dia i el que des del PSOE intentem fer jugant totes les oportunitats i fent les coses el millor possible». El president valencià també ha defensat que al País Valencià «hem passat de ser el paradigma de la corrupció durant els governs del PP a ser una terra d'oportunitats i d'esperança capaç de mirar cap al futur, amb inversions, tan importants com la instal·lació de la gigafactoria de Volkswagen a Sagunt».


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon