Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

PP i PSPV-PSOE de Benaguasil arriben a un acord per a inversions

   


El Govern Municipal (PP) i el principal partit de l'oposició (PSOE) pacten les inversions de present i futur a dur a terme Benaguasil

  • Ambdues formacions consensuen la millora dels serveis a la ciutadania de Benaguasil
  • Les actuacions acordades es materialitzaran a través del Pla d'Inversions de la Diputació de València i d'altres aportacions administratives

El govern municipal del PP i el principal partit de l'oposició, el PSPV Benaguasil, han acordat de manera conjunta les inversions a realitzar amb els 773.000 euros procedents dels fons del Pla d'Inversió dels exercicis 2022 i 2023 de la Diputació de València.

L'acord entre les dues formacions que coincideixen en la millora dels serveis a la ciutadania d'aquesta localitat suposa la posada en marxa d'una sèrie de mesures que inclouen en matèria esportiva la reforma de les pista tennis, pàdel, del frontenis municipal i de la pista multiesports , la construcció d´una nova pista multiesports, millores als accessos al Complex Esportiu Municipal i noves lluminàries, a més de l´adquisició de maquinària per al Centre Esportiu Hidrotermal i la realització d´un estudi de viabilitat i realització d´una pista d´atletisme treballant per aconseguir la construcció d´una pista de 250m de corda.

Les inversions a les zones verdes contemplin una actuació integral al Parc de la Safor amb la construcció d'una zona recreativa i esportiva de calistènia, la creació d'una nova zona recreativa canina a la zona verda de l'Antiga Estació de Dalt oa la zona verda del Polígon Industrial de les Eres i pla municipal de repoblació d'arbres a la zona de l'Ermita de Montiel ia la zona verda de Topairet.

Pel que fa a les inversions a realitzar a l'entorn urbà són la realització d'estudi i projecte d'eliminació de barres arquitectòniques i d'actuacions al nucli antic de Benaguasil, la creació d'un catàleg d'homogeneïtzació del mobiliari urbà utilitzat a les obres públiques, un pla Municipal d'asfaltat a vies urbanes i camins rurals i l'adquisició de contenedors de la fracció tot en un i la fracció bioresidus.

L'adquisició i puesta en marxa de més punts de vídeo vigilància a vies més concorregudes del municipi, parcs i jardins i millores als accessos dels Centres Educatius són les actuacions pactades en matèria de seguretat, mentre que realitzar un estudi de viabilitat i projecte de transport municipal són les accions que cal dur a terme en transports.

El portaveu del Govern Municipal, Stephane Soriano, s'ha mostrat satisfet per aquest pacte d'inversions i ha agraït la bona disposició del principal partit d'oposició per assolir aquest acord que beneficia els veïns i veïnes de Benaguasil i contribueix a la millora del municipi'.

Finalment, tots dos grups polítics han acordat establir un calendari de reunions per a la seva posada en marxa i coneixement, així com fer partícips a la ciutadania sobre els projectes plantejats duent a terme processos de participació de la ciutadana que permetin recollir idees i propostes.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon