Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

PP i PSPV-PSOE de Benaguasil arriben a un acord per a inversions

   


El Govern Municipal (PP) i el principal partit de l'oposició (PSOE) pacten les inversions de present i futur a dur a terme Benaguasil

  • Ambdues formacions consensuen la millora dels serveis a la ciutadania de Benaguasil
  • Les actuacions acordades es materialitzaran a través del Pla d'Inversions de la Diputació de València i d'altres aportacions administratives

El govern municipal del PP i el principal partit de l'oposició, el PSPV Benaguasil, han acordat de manera conjunta les inversions a realitzar amb els 773.000 euros procedents dels fons del Pla d'Inversió dels exercicis 2022 i 2023 de la Diputació de València.

L'acord entre les dues formacions que coincideixen en la millora dels serveis a la ciutadania d'aquesta localitat suposa la posada en marxa d'una sèrie de mesures que inclouen en matèria esportiva la reforma de les pista tennis, pàdel, del frontenis municipal i de la pista multiesports , la construcció d´una nova pista multiesports, millores als accessos al Complex Esportiu Municipal i noves lluminàries, a més de l´adquisició de maquinària per al Centre Esportiu Hidrotermal i la realització d´un estudi de viabilitat i realització d´una pista d´atletisme treballant per aconseguir la construcció d´una pista de 250m de corda.

Les inversions a les zones verdes contemplin una actuació integral al Parc de la Safor amb la construcció d'una zona recreativa i esportiva de calistènia, la creació d'una nova zona recreativa canina a la zona verda de l'Antiga Estació de Dalt oa la zona verda del Polígon Industrial de les Eres i pla municipal de repoblació d'arbres a la zona de l'Ermita de Montiel ia la zona verda de Topairet.

Pel que fa a les inversions a realitzar a l'entorn urbà són la realització d'estudi i projecte d'eliminació de barres arquitectòniques i d'actuacions al nucli antic de Benaguasil, la creació d'un catàleg d'homogeneïtzació del mobiliari urbà utilitzat a les obres públiques, un pla Municipal d'asfaltat a vies urbanes i camins rurals i l'adquisició de contenedors de la fracció tot en un i la fracció bioresidus.

L'adquisició i puesta en marxa de més punts de vídeo vigilància a vies més concorregudes del municipi, parcs i jardins i millores als accessos dels Centres Educatius són les actuacions pactades en matèria de seguretat, mentre que realitzar un estudi de viabilitat i projecte de transport municipal són les accions que cal dur a terme en transports.

El portaveu del Govern Municipal, Stephane Soriano, s'ha mostrat satisfet per aquest pacte d'inversions i ha agraït la bona disposició del principal partit d'oposició per assolir aquest acord que beneficia els veïns i veïnes de Benaguasil i contribueix a la millora del municipi'.

Finalment, tots dos grups polítics han acordat establir un calendari de reunions per a la seva posada en marxa i coneixement, així com fer partícips a la ciutadania sobre els projectes plantejats duent a terme processos de participació de la ciutadana que permetin recollir idees i propostes.

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon