Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Palo Market Fest recupera l'alegria de l'estiu a València i espera rebre a més de 15.000 assistents

   Palo Market Fest "renaix" des d'aquest divendres fins al diumenge als Jardins de Vivers de València després de dos anys sense festivals, amb la previsió de rebre a més de 15.000 assistents en l'últim cap de setmana de la primavera i un cartell amb noms com Natalia Lacunza.

   Una gran festa que busca recuperar l'alegria de l'estiu, on es barregen els gèneres musicals més contemporanis, les noves tendències del disseny, la gastronomia més alternativa i l'oci sostenible per als més menuts.

   Des de l'organització ressalten que és un esforç per part de la família Mariscal/Errando que "lluny d'economitzar en el cartell", aposta per la qualitat musical i per oferir una entrada en línia més barata (deu euros) que en porta. A més, davant l'onada de calor, proposa zones d'ombra per a passar la vesprada "a la fresca".

   Es tracta d'un festival heterogeni que pretén mostrar les tendències més innovadores de la música, el disseny i la gastronomia. Una oportunitat perquè jóvens dissenyadors, cuiners alternatius i artistes, així com el públic de València, recuperen el seu espai perdut.

   Per als més menuts, el Palo Market dedica un àrea amb activitats d'oci sostenible i tallers artístics, amb les quals el Centre del Carme (CCCC) ix de les seues instal·lacions acostant la cultura i l'art en un entorn més lúdic. Accions artístiques perquè el públic infantil done regna solta a la seua curiositat, la seua imaginació i les seues habilitats creatives.


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon