Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Millores en la xarxa elèctrica de l'Eliana de la mà d'Iberdrola

 El pressupost total de les obres ascendeix a 1.165.000 euros amb finançament total per part d'Iberdrola.

L'Ajuntament, amb l'empresa Iberdrola, ha escomés les obres per a soterrar les línies de baixa i mitjana tensió en sòl urbà, amb l'objectiu d'ampliar i millorar aquestes xarxes de distribució d'energia i la qualitat del servei, garantint un subministrament elèctric regular als veïns i veïnes de l'Eliana. Aquestes accions, que van començar en 2019 i han sigut constantment demandades per la ciutadania, tenen previst acabar-se en 2023. 

L'empresa Iberdrola ha realitzat durant els últims anys les obres de millora necessàries en tres grans eixos. D'una banda, s'ha dut a terme la remodelació sencera dels centres de transformació, tant la seua part interior substituint-la per una tecnologia més nova, com a exterior, repintant el centre i canviant les portes. 

D'altra banda, i pel que respecta a les línies de mitjana i baixa tensió, s'han realitzat diverses accions. S'han soterrat les línies de mitjana tensió més importants, una obra que ha suposat el desmuntatge de 2.560 metres de cablejat i 30 torres que servien de suport. A més, s'han creat 1.630 metres de noves voreres als carrers Meliana, Sagunt, Torrent, Caixa d'Estalvis i Bermeo. Aquestes obres permeten millorar la mobilitat dels vianants així com la qualitat del servei, ja que el tipus de cablejat que s'ha instal•lat genera menys avaries.

També s'han soterrat les línies de baixa tensió dels carrers Molí, l'Horta i avinguda del Recreo i les que tècnicament no han sigut viables, s'han millorat els cables i els suports substituint-los per material més actual. 

El pressupost total de les obres ascendeix a 1.165.000 euros amb finançament total per part d'Iberdrola. Així mateix, al llarg d'aquest mes, l'empresa elèctrica té previst acabar les obres de soterrament en la zona del Poliesportiu i, de cara al 2023, en la zona de la Pinaeta del Cel.

L'alcalde, Salva Torrent, ha agraït encaridament a Iberdrola el seu compromís des del primer moment per realitzar aquestes obres que han suposat l'augment significatiu de la qualitat de vida d’elianeres i elianeres.Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon