Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més de 100 places d'aparcament gratuït ha creat Serra en menys d'un any

#serra

Serra compta amb 80 noves places d'aparcament públic i gratuït que s'han habilitat en les zones de Baix la Torre, a la travessia de Sant Francesc i davant de l'Ajuntament. En total, en menys d'un any s'han creat més de 100 noves places d'aparcament al centre urbà. Les obres han estat possibles gràcies al fet que el consistori arribara a un acord amb els particulars d'aquests solars per poder augmentar el número de places d'aparcament al nucli urbà.

A la zona baix la Torre s'han habilitat 42 noves places d'aparcament que estan ubicades al costat del CEIP Sant Josep en dos parcel·les de 900 i 400 metres respectivament. El juliol passat ja es van habilitar 35 noves places a la mateixa zona. Davant l'Ajuntament també s'ha condicionat la zona per crear 35 nous aparcaments en un solar on abans de la intervenció tenia capacitat per a una trentena de vehicles. Les noves zones alleujaran la falta de places d'aparcament als carrers del nucli urbà.

En paraules de l'alcaldessa, Alicia Tusón "Treballem per resoldre les necessitats d'aparcament del municipi. Continuem treballant pel benestar de totes i tots i per facilitar llocs on es puga aparcar i afavorir la compra al nostre comerç local". Tusón remarca que també s'està ultimant l'habilitació del soterrani de la plaça de la S.M. La Primitiva.

L'Ajuntament de Serra continua estudiant noves zones a altres llocs del municipi que siguen susceptibles de convertir-se en aparcament i intentar així donar un millor servei a la ciutadania.

 * Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon