Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Observatori dOcupació i Empresa de la Mancomunitat dona comptes dels resultats fins ara

#campdeturia  #mancomunitatcampdeturia 

Així mateix s'ha donat compte del nou projecte havent-se  incorporat quatre nous socis a l’Acord Camp de Túria

La Mancomunitat Camp de Túria ha explicat aquest matí els resultats obtinguts per l’Acord en el seuúltimprojecte. Sota el lema “Per a la reconstrucció” i que va finalitzar al març de 2022 les persones assistents han pogutconèixer les dades que avalen el treballd'aquestprojecte que ja porta cinc anysassentat en el territori.

Així, sota quatre línies de treball que són la posada en marxa de l'Oficinad'Innovació; desenvolupament d'aliances per a l'optimització de recursos; la potenciació, suport i seguiment de l'emprenedoria i finalment l'acompanyament per a la inserció laboral; permeten desenvolupar accions que milloren la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Camp de Túria.

Les dades que poden ressaltar-se d'aquest últim any de treball en l’Acord Camp de Túria són la mentorització a 18 empreses; coaching empresarial a 33 i 46 empreses ateses per qüestions relacionades amb les ajudes i subvencions d'altres organismes. Campanyes de difusió per al comerç, vídeos promocionals per a les 17 associacions de comerciants de Camp de Túria i campanya de màrqueting en Kinépoliscom a àread'influència de la comarca. Constitució del comitèd'àrees industrials; suport a les cooperatives amb vídeos promocionals i la difusió dels cicles formatius relacionats amb la família agrícola.

El projecte de dinamització i sensibilització del emprendiment ha arribat a més de 1.200 alumnes i alumnes de 10 IES de la comarca. S'hanatès 127 persones emprenedoresamb 35 projectes guiats, 11 dels quals s'han donat d'alta. S'han atès 517 persones en orientació.

Per part seua, el portal d'ocupació i empresa de la Mancomunitat Camp de Túria ha registrat 162 ofertes de 103 empreses, 39 de les quals s'han cobert amb persones inscrites en el portal el que representa el 25% de les ofertes. La plataforma compta amb més de 1.400 demandants inscrits.

A més, s'han dut a terme acords amb entitats com Dinapsis, Fundació Adecco, Aimplas i Districte Digital, entre altres. El següentprojecte, 

“Per a la Transformació Innovadora del Territori”,continuarà desenvolupant les línies de treball establides amb l'objectiu de millorar l'ocupabilitat en el territori i, com no, el desenvolupament socioeconòmic de tota la comarca.Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon