Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria troba i retira més de 80.000 quilos de residus voluminosos en abocadors incontrolats

#lliria

L'Ajuntament de Llíria ha retirat, en els cinc primers mesos de 2022, un total de 82.520 quilos de residus voluminosos en abocadors incontrolats. A causa de l'augment dels mobles i trastos depositats, des de l'inici de l'any, a tot el terme municipal, la brigada municipal encarregada de la recollida i neteja d'estos punts negres ha hagut de reforçar les seues actuacions per a fer front a esta situació.

La regidora de Gestió de Residus, Mª Cruz García, ha manifestat que "l'abandó sense control d'estos voluminosos en la via pública, moltes vegades al costat dels contenidors, suposa un dels principals problemes de neteja que té el nostre municipi i genera nombroses molèsties per a la ciutadania". 

En cada servei realitzat, s'ha retirat una mitjana d'entre 1.000 i 1.500 quilos, la qual cosa suposa que, pràcticament cada mes, l'Ajuntament està recollint quasi més de 16.000 quilos de trastos depositats incorrectament a la via pública. 

Mª Cruz García ha apel·lat a "la conscienciació i responsabilitat ciutadana per a evitar la proliferació d'estos abocadors incontrolats, amb la finalitat de mantindre nets els nostres espais públics, tractar i reciclar adequadament els estris domèstics que ja usem, i cuidar el nostre entorn". 

D'esta manera, la regidora ha recordat que l'Ajuntament de Llíria disposa d'un servei gratuït de recollida de trastos vells a domicili que funciona setmanalment. S'ha de sol·licitar prèviament a través del telèfon 962798282 o l'App Llíria. Les persones usuàries han de depositar els residus a la porta de la seua casa segons el dia assignat per a cada ruta. 

ruta. 


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon