Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ivace participa en un encontre de suport a les empreses a Suècia sobre digitalització i internacionalització- Es reuniran amb l'agència nacional Business Sweden, així com amb la incubadora d'empreses Movexum
- És un programa que persegueix la millora de les polítiques de suport a la internacionalitzacióL'Ivace participa aquesta setmana en un encontre de suport a les empreses a Suècia sobre digitalització i internacionalització en el marc del programa europeu Compete In per a la millora de les polítiques de suport a la internacionalització empresarial.

La directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que la Comunitat Valenciana participa en aquest programa d'intercanvi de coneixements i experiències a través de l'Ivace. "És un programa amb el qual es persegueix la millora de les pràctiques de suport a les empreses i del qual tots els organismes participants hem aprés i millorat alguns instruments".

En l'agenda de treball figuren reunions de treball amb l'agència nacional Business Sweden, així com amb la incubadora d'empreses Movexum i amb l'agència regional de promoció econòmica Team Gavleborg que compartiran les seues bones pràctiques en línies de suport a les empreses exportadores.

En aquest programa europeu de cooperació Interreg Compet In, l'Ivace participa al costat d'entitats de Suècia, el Regne Unit i Itàlia. Concretament participen la Municipalitat de Reggio Emília (Itàlia), Emilia-Romagna Region (Itàlia), Municipality of Gavle (Suècia), Leeds University (el Regne Unit) i l'Ivace (Espanya).

Aquesta setmana es reuneixen representants d'entitats de promoció dels quatre països a Suècia en dues jornades de treball en les quals l'entitat de promoció sueca presentarà les línies de suport de la seua administració en l'àmbit de desenvolupament d'startups, digitalització i suport a empreses exportadores.

El programa Compete In s'ha desenvolupat al llarg de 5 anys i ha comptat amb fons FEDER. Entre els resultats del mateix destaca la posada en marxa d'una eina d'autodiagnòstic per part de l'Ivace per a facilitar a les empreses informació útil per a la selecció de mercats.


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon