Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Institut Valencià de Cultura renova el seu suport al curs d’Arranjaments i Composició de Berklee


Berklee València i l'Institut Valencià de Cultura renoven un any més el seu conveni de col·laboració per a la integració de les societats musicals de la Comunitat Valenciana en els cursos de Berklee College of Music a València amb el taller d'arranjaments i composició per a bandes simfòniques, impartit pel compositor i professor de l'escola Vicente Ortiz Gimeno.

El curs, que tindrà lloc de l'11 al 15 de juliol, comptarà amb la presència del compositor Salvador Sebastiá com a convidat, que presentarà una anàlisi i una audició de la seua obra 'BoDEGA'. A més, els participants escriuran una composició original, o un arranjament, que tindran oportunitat de treballar en una sessió de lectura i gravació amb la Societat Musical Eslava d'Albuixech, el dia 17 de juliol, a les 22.00 hores a la Casa de la Música d'Albuixech.

L'objectiu d'aquesta activitat és permetre a l'alumnat treballar de manera pràctica els continguts del curs i escoltar el resultat amb una banda simfònica, dirigit sobretot als participants que mai han tingut l'oportunitat d'escoltar la seua música amb un conjunt.

El termini de presentació de sol·licituds per a aquells interessats és fins al 26 de juny, i es pot realitzar a través del web de Berklee València.

Els alumnes seleccionats per a formar part del curs es comunicaran l'1 de juliol. De l'oferta formativa, se'n reserva un nombre de places per als membres d'alguna de les agrupacions de les societats musicals federades en l'FSMCV a data la signatura del conveni.

Berklee College of Music és una institució educativa sense ànim de lucre que va ser fundada sota el revolucionari principi que la millor manera de preparar els alumnes en les seues carreres professionals és a través de la formació i la pràctica de la música contemporània. El juny de 2016, el Boston Conservatory es va fusionar amb Berklee i es va crear el lloc més complet i dinàmic del món per a la formació en música, dansa, teatre i disciplines afins.


* Pots llegir-ho per qué la font i Crònica som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon