Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Institut Valencià de Cultura convoca 89 places per a l'estabilització de plantilla, entre elles les del Cor


   

   L'Institut Valencià de Cultura (IVC) ha publicat la resolució del seu director, Abel Guarinos, per la qual es dona publicitat a l'Oferta d'ocupació pública d'estabilitat de l'any 2022. Es tracta de 89 places, entre elles 59 corresponents al cantants del Cor de la Generalitat.

   Mitjançant l'anunci --publicat aquest dimarts en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV)-- es fa pública l'Oferta d'ocupació públic d'estabilitat de l'Institut Valencià de Cultura per a l'any 2022 aprovada pel seu Consell de Direcció, que ha sigut informada favorablement per la Direcció general de Pressupostos de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic.

   Es fa de conformitat amb l'article 36 de la Llei 8/2021, de 30 de desembre, de Pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2022, així com amb l'article 2.2 de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, la coneguda com a 'Llei Iceta'.

"EXCEL·LÈNCIA"

   Els processos selectius derivats d'aquesta oferta pública d'ocupació seran convocats pròximament per l'IVC dins dels terminis màxims que contempla la llei. D'aquesta manera, segons ha comentat a Europa Press Abel Guarinos, i després del concurs de mèrits que es durà a terme, s'obri un horitzó que "facilita la tranquil·litat del personal i que el Cor de la Generalitat seguisca tenint l'excel·lència" que ha atresorat en les seues més de tres dècades de trajectòria.

   I tot açò, ha remarcat, "dins del marc de legalitat i seguretat jurídica que sempre s'ha requerit des de l'Institut Valencià de Cultura".

   A més de les 59 places de cantants, el llistat inclou altres llocs com a taquillers, tècnics d'il·luminació i maquinària o documentalistes.

   El de l'IVC no és l'únic procés d'estabilització d'interins que es durà a terme en el marc de la nova normativa. En la mateixa línia, el Palau de les Arts Reina Sofia ha publicat en el DOGV set places --auxiliar, primer violí, violoncel, oficial de primera, fagot, percussió i viola-- i, per la seua banda, el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana al voltant d'una desena de places de tècnic coordinar d'exposicions, administratiu, tècnic de mitjans i xarxes o de programes públics, entre uns altres.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon