Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Institut Valencià de Cultura convoca 89 places per a l'estabilització de plantilla, entre elles les del Cor


   

   L'Institut Valencià de Cultura (IVC) ha publicat la resolució del seu director, Abel Guarinos, per la qual es dona publicitat a l'Oferta d'ocupació pública d'estabilitat de l'any 2022. Es tracta de 89 places, entre elles 59 corresponents al cantants del Cor de la Generalitat.

   Mitjançant l'anunci --publicat aquest dimarts en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV)-- es fa pública l'Oferta d'ocupació públic d'estabilitat de l'Institut Valencià de Cultura per a l'any 2022 aprovada pel seu Consell de Direcció, que ha sigut informada favorablement per la Direcció general de Pressupostos de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic.

   Es fa de conformitat amb l'article 36 de la Llei 8/2021, de 30 de desembre, de Pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2022, així com amb l'article 2.2 de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, la coneguda com a 'Llei Iceta'.

"EXCEL·LÈNCIA"

   Els processos selectius derivats d'aquesta oferta pública d'ocupació seran convocats pròximament per l'IVC dins dels terminis màxims que contempla la llei. D'aquesta manera, segons ha comentat a Europa Press Abel Guarinos, i després del concurs de mèrits que es durà a terme, s'obri un horitzó que "facilita la tranquil·litat del personal i que el Cor de la Generalitat seguisca tenint l'excel·lència" que ha atresorat en les seues més de tres dècades de trajectòria.

   I tot açò, ha remarcat, "dins del marc de legalitat i seguretat jurídica que sempre s'ha requerit des de l'Institut Valencià de Cultura".

   A més de les 59 places de cantants, el llistat inclou altres llocs com a taquillers, tècnics d'il·luminació i maquinària o documentalistes.

   El de l'IVC no és l'únic procés d'estabilització d'interins que es durà a terme en el marc de la nova normativa. En la mateixa línia, el Palau de les Arts Reina Sofia ha publicat en el DOGV set places --auxiliar, primer violí, violoncel, oficial de primera, fagot, percussió i viola-- i, per la seua banda, el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana al voltant d'una desena de places de tècnic coordinar d'exposicions, administratiu, tècnic de mitjans i xarxes o de programes públics, entre uns altres.


* Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon