Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'incendi forestal declarat a Riba-roja de Túria ja està controlat, encara que ha obligat a desallotjar la urbanització Masia de Traver

#riba-rojadeturia

Segons informa el 112 d'emergencias a hores d'ara l'incendi ja està controlat.

   Un incendi forestal declarat aquest dijous al terme municipal de Riba-roja de Túria (València) ha obligat a desallotjar de manera preventiva la urbanització Masia de Traver i a activar la Situació 1 del Pla Especial Davant del Risc d'Incendis Forestals (PEIF).

   El foc es localitza en el marge de la carretera CV-370 al seu pas per Riba-roja de Túria, concretament en la zona del barranc de Pedrera, segons han informat el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat i el Consorci Provincial de Bombers de València.

   Fins al lloc s'han mobilitzat tres unitats de bombers forestals de la Generalitat, tres autobombes, dos avions, tres helicòpters, un d'ells amb brigada helitransportada, i tres dotacions del Consorci. A més, a petició del cos provincial, s'ha sol·licitat la presència d'avions amfibis del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic.

   Per la seua banda, la Policia Local de Riba-roja ha procedit a desallotjar de forma preventiva les vivendes de la urbanització Masia de Traver a causa de la proximitat de les flames.

   El foc ha obligat també el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat a establir la Situació 1 del Pla Especial Davant del Risc d'Incendis Forestals (PEIF).

   El nivell 1 d'alerta del PEIF s'estableix quan una situació d'emergència provocada per un o diversos incendis forestals pot afectar greument a béns forestals o afectar lleument a la població i béns de naturalesa no forestal, para l'extinció de la qual pot ser necessari incorporar mitjans extraordinaris.


* Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon