Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'incendi forestal declarat a Riba-roja de Túria ja està controlat, encara que ha obligat a desallotjar la urbanització Masia de Traver

#riba-rojadeturia

Segons informa el 112 d'emergencias a hores d'ara l'incendi ja està controlat.

   Un incendi forestal declarat aquest dijous al terme municipal de Riba-roja de Túria (València) ha obligat a desallotjar de manera preventiva la urbanització Masia de Traver i a activar la Situació 1 del Pla Especial Davant del Risc d'Incendis Forestals (PEIF).

   El foc es localitza en el marge de la carretera CV-370 al seu pas per Riba-roja de Túria, concretament en la zona del barranc de Pedrera, segons han informat el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat i el Consorci Provincial de Bombers de València.

   Fins al lloc s'han mobilitzat tres unitats de bombers forestals de la Generalitat, tres autobombes, dos avions, tres helicòpters, un d'ells amb brigada helitransportada, i tres dotacions del Consorci. A més, a petició del cos provincial, s'ha sol·licitat la presència d'avions amfibis del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic.

   Per la seua banda, la Policia Local de Riba-roja ha procedit a desallotjar de forma preventiva les vivendes de la urbanització Masia de Traver a causa de la proximitat de les flames.

   El foc ha obligat també el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat a establir la Situació 1 del Pla Especial Davant del Risc d'Incendis Forestals (PEIF).

   El nivell 1 d'alerta del PEIF s'estableix quan una situació d'emergència provocada per un o diversos incendis forestals pot afectar greument a béns forestals o afectar lleument a la població i béns de naturalesa no forestal, para l'extinció de la qual pot ser necessari incorporar mitjans extraordinaris.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal