Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'exdelegada del Govern Gloria Calero, proclamada senadora


   El ple de les Corts ha proclamat aquest dimecres a l'exdelegada del Govern Gloria Calero com a nova senadora territorial en representació de la Comunitat Valenciana amb un total de 45 vots a favor.

   Calero (PSPV) deixa així el lloc de delegada, que assumirà la regidora socialista de València Pilar Bernabé, per a ocupar el seient en el Senat de Josefina Bueno, nomenada recentment consellera d'Innovació i Universitats. La seua candidatura compta amb Josep Tur, exalcalde de la Vall d'Uixó (Castelló), com a suplent.

   La votació s'ha realitzat de manera secreta per paperetes, com marca la llei, i amb l'assistència de Calero a l'hemicicle. Cinc diputats han votat de manera telemàtica, entre ells la síndica de Compromís, Papi Robles, i la portaveu adjunta de la coalició i nova vicepresidenta de la Generalitat, Aitana Mas.

   La ja exdelegada, infermera de professió, va ser regidora i alcaldessa a Sagunt (València) i membre de l'executiva federal del PSOE. En una carta de comiat va afirmar que era un "immens honor" que hagueren pensat en ella per a representar als valencians en la Cambra alta.

   Aquest ple específic de les Corts per a la proclamació de la senadora, abans d'una sessió ordinària, ha arrancat amb un minut de silenci per les morts del passat divendres a la tanca de Melilla.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon