Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les Festes Majors de l'Eliana tornaran a comptar amb Punts Violeta

  #laeliana





Les persones interessades a col·laborar poden inscriure's fins dilluns que ve 20 de juny

Les Festes Majors tornaran a celebrar-se després de dos anys d'inactivitat i, amb elles, ho faran de nou els Punts Violeta, uns espais que busquen sensibilitzar a la ciutadania de les agressions sexistes en les festes així com atendre, informar i ajudar a les víctimes. 

D'aquesta forma els pròxims dies 9, 16 i 17 de juliol s'establiran en els actes nocturns de la festivitat aquestes accions integrades dins del Programa Municipal de Foment de la Igualtat i Prevenció de la Violència de Gènere.

Per a això, la Regidoria d'Igualtat ha obert el termini perquè totes les persones majors de 18 anys interessades a participar com a voluntàries en els estands puguen sol·licitar-ho, abans del pròxim 20 de juny, a través del formulari habilitat a aquest efecte o o enviant un correu electrònic a mperez@leliana.es. La sol·licitud haurà de justificar el compliment dels següents requisits: assistència a formació en punts violeta que es facilitarà des de l'Ajuntament o acreditar disposar de formació específica en igualtat o Violència de Gènere. 

L'edil, Concha Montaner, ha convidat a participar a elianers i elianeres en algun d'aquests espais de referència segura per a "convertir l'Eliana en un municipi lliure de violències sexistes durant el retorn de les Festes Majors".

* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon