Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les Arts crea una 'Tarifa Plana Jove' destinada a menors de 28 i de 35 anys per a la temporada 2022-2023

   El Palau de les Arts de València ha creat una 'Tarifa Plana Jove' destinada a menors de 28 i 35 anys per als espectacles que conformen la temporada 2022-2023 i que es posarà a la venda el pròxim 11 de juliol, dins de la venda general d'entrades.

   Després de l'èxit d'accions com 'Preestrena fins a 28', que ha superat el 90% d'ocupació en totes les funcions i que tindrà continuïtat en el nou curs, el teatre valencià engega aquesta iniciativa que té com a objectiu "continuar amb l'obertura de la seua programació al públic més jove i augmentar la seua accessibilitat".

   Per a açò, la nova tarifa permetrà gaudir de cinc espectacles a triar per un preu de 50 euros, per als menors de 28 anys, i de 100, per als menors de 35.

   Les propostes, fins a un total de cinc, entre les quals els jóvens poden escollir inclouen les funcions d'òpera en la Sala Principal, en les zones 5 i 6, els concerts de 'Les Arts és Simfònic', en zona 3, i de 'Les Arts és Barroc', sense limitació de zona, o l'òpera en concert 'Alcina', en les zones 3 i 4.

   Dos dies abans de l'espectacle, els titulars de la 'Tarifa Plana Jove' podran escollir les seues localitats per al concert o l'òpera seleccionats en qualsevol zona de la sala.

   La campanya comercial per a la temporada 2022-2023 també inclou majors descomptes en els abonaments, que podran sol·licitar-se fins al pròxim 1 de juliol, amb una reducció d'un 15% sobre l'import total per a els qui sol·liciten el pagament fraccionat, que s'elevarà fins a un 20 % en el cas que s'opte per un pagament únic.

   Juntament amb aquestes novetats, Les Arts equipara també la seua classificació de preus als grans teatres i recintes nacionals i internacionals amb l'aplicació d'un sistema de tarifes dinàmiques.

   D'aquesta forma, en funció del títol i el dia en què estiga programat l'espectacle, s'incrementarà el preu de les entrades entre un 10% i un 20% quan l'aforament venut supere el 70% de l'ocupació de la sala.

"APOSTAR PER GUANYAR A LA GENT JOVE"

   Sobre aquesta iniciativa, el director artístic de les Arts, Jesús Iglesias Noriega, considera que "està clar que cal apostar per guanyar a la gent jove i per les arts escèniques en viu".

   Aquest tipus d'incentius potencien una "identificació de grup" dels joves amb Les Arts, ja que senten que són activitats "per a ells, a les quals venen sols, sense els seus pares, i voluntàriament", recalca en declaracions a Europa Press.


* Pots llegir-ho per qué la font i Crònica som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon