Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les Arts crea una 'Tarifa Plana Jove' destinada a menors de 28 i de 35 anys per a la temporada 2022-2023

   El Palau de les Arts de València ha creat una 'Tarifa Plana Jove' destinada a menors de 28 i 35 anys per als espectacles que conformen la temporada 2022-2023 i que es posarà a la venda el pròxim 11 de juliol, dins de la venda general d'entrades.

   Després de l'èxit d'accions com 'Preestrena fins a 28', que ha superat el 90% d'ocupació en totes les funcions i que tindrà continuïtat en el nou curs, el teatre valencià engega aquesta iniciativa que té com a objectiu "continuar amb l'obertura de la seua programació al públic més jove i augmentar la seua accessibilitat".

   Per a açò, la nova tarifa permetrà gaudir de cinc espectacles a triar per un preu de 50 euros, per als menors de 28 anys, i de 100, per als menors de 35.

   Les propostes, fins a un total de cinc, entre les quals els jóvens poden escollir inclouen les funcions d'òpera en la Sala Principal, en les zones 5 i 6, els concerts de 'Les Arts és Simfònic', en zona 3, i de 'Les Arts és Barroc', sense limitació de zona, o l'òpera en concert 'Alcina', en les zones 3 i 4.

   Dos dies abans de l'espectacle, els titulars de la 'Tarifa Plana Jove' podran escollir les seues localitats per al concert o l'òpera seleccionats en qualsevol zona de la sala.

   La campanya comercial per a la temporada 2022-2023 també inclou majors descomptes en els abonaments, que podran sol·licitar-se fins al pròxim 1 de juliol, amb una reducció d'un 15% sobre l'import total per a els qui sol·liciten el pagament fraccionat, que s'elevarà fins a un 20 % en el cas que s'opte per un pagament únic.

   Juntament amb aquestes novetats, Les Arts equipara també la seua classificació de preus als grans teatres i recintes nacionals i internacionals amb l'aplicació d'un sistema de tarifes dinàmiques.

   D'aquesta forma, en funció del títol i el dia en què estiga programat l'espectacle, s'incrementarà el preu de les entrades entre un 10% i un 20% quan l'aforament venut supere el 70% de l'ocupació de la sala.

"APOSTAR PER GUANYAR A LA GENT JOVE"

   Sobre aquesta iniciativa, el director artístic de les Arts, Jesús Iglesias Noriega, considera que "està clar que cal apostar per guanyar a la gent jove i per les arts escèniques en viu".

   Aquest tipus d'incentius potencien una "identificació de grup" dels joves amb Les Arts, ja que senten que són activitats "per a ells, a les quals venen sols, sense els seus pares, i voluntàriament", recalca en declaracions a Europa Press.


* Pots llegir-ho per qué la font i Crònica som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon