Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana reconeix els mèrits de 30 esportistes individuals i un col·lectiu entre els més destacats


#laeliana

La Gala va premiar a una trentena d'esportistes, a títol individual i col·lectiu, de fins a 14 modalitats diferents

L'Eliana ha recuperat la Gala de l'Esport després dels anys d'aturada deguda a la pandèmia. La cerimònia, que serveix per a homenatjar els i les esportistes locals més distingits de la temporada, també va destacar la figura de José Luís Merchán, exdirector del Poliesportiu Municipal, retirat el mes de desembre passat després de més de 40 anys de servei i qui va aconseguir posar drets als més de 500 assistents en una merescuda ovació. 

La Gala, que va tindre lloc ahir dijous i va servir per a premiar a una trentena d'esportistes, a títol individual i col·lectiu, de fins a 14 modalitats diferents, va arrancar amb l'actuació de l'artista elianera Mar Gómez i va comptar amb la del grup de dansa contemporània del Centre Adhara. En la categoria d'atletisme, es van emportar el premi Mèrit Esportiu 2022 Carla López, campiona autonòmica sub-14 en 60m tanques i triple salt a l'aire i subcampiona en pista coberta en proves combinades i triple salt, i Alejandra Álvarez, campiona autonòmica de llançament de javelina júnior. En tennis el reconeixement va ser per a Mateo Álvarez, campió autonòmic cadet individual i Ángela Fita, campiona autonòmica absoluta individual i en dobles. En la disciplina de patinatge, Laura Tvile, campiona autonòmica cadet i Paula Ibáñez, 4a classificada a nivell nacional en la seua categoria, van ser les triomfadores. 

Passant a l'esport de contacte, en judo, el guardó va ser per a Nacho López i Sandra Bernal. El primer com a campió autonòmic i d'Espanya en categoria infantil i la segona com l'esportista més antiga al club local, que serà cinturó negre pròximament. Seguint amb les arts marcials, el reconeixement a la categoria de karate va ser per als germans María Stoia, subcampiona d'Espanya infantil i Paul Gabriel Stoia, campió d'Espanya, tots dos en categoria kumité. I en taekwondo els guardonats van ser Daniel Martínez, com a subcampió de la lliga autonòmica i Clara Ros, pel seu esforç i constància en la pràctica d'aquest esport. 

Canviant de modalitat, el premi pesca esportiva el van compartir Francisco Pérez i Ángeles Carrasco, tots dos subcampions d'Espanya absolut amb la selecció valenciana. I en gimnàstica rítmica i esportiva va aconseguir el premi individual Natalia González, campiona autonòmica en la categoria aleví,i en cadet classificada per al Campionat Nacional Base, i el conjunt va ser per al grup infantil format per Daniela García, Celia Pastor, Lucrecia Martínez, Neus Hernández, Naia Fernández i Ariadna Gómez, classificades també en per al campionat d'Espanya. En gimnàstica acrobàtica, Eduardo Roca va ser el triomfador com a subcampió d'Espanya en infantil.

El premi triatló se'l van emportar l'esportista que més quilòmetres a recorregut enguany, Laura Herrera, i Alejandro Villarejo, per la seua competitivitat i el seu lliurament al club; i el premi frontenis va anar a parar a les mans de l'elianer Ricardo Varea, campió d'Espanya del clubs i campió autonòmic en paleta goma, preolímpica i olímpica. El reconeixement en pilota valenciana se'l va emportar el subcampió provincial d'escala i corda al 7 i mig, José Vicente Peris 'Terio'.

Finalment, als esports d'equip, el Mèrit Esportiu 2022 en bàsquet va ser per al conjunt masculí sènior que ha aconseguit l'ascens a la Lliga LEB i el femení benjamí, tercer classificat en la lliga autonòmica. En rugbi, es va destacar la figura dels tres jugadors locals de la selecció nacional Álvar Gimeno, Vicente del Hoyo i Guillermo Domínguez. I en futbol, el guardó va ser per al conjunt sènior femení, subcampió de lliga i finalista de la Copa Valenta, i el juvenil masculí, com a campió al llarg de la seua trajectòria en les categories d'infantil i cadet. 

L'alcalde, Salva Torrent, es va mostrar molt satisfet amb l'alt nivell dels premiats de la vesprada i va destacar l'important paper que juga l'esport i els seus valors en un municipi "que desborda com s'ha demostrat de sobrats èxits, talents i mèrits propis"

 


.

* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon