Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana celebrarà enguany els actes de l'Orgull LGTBI+ sota el lema #lelianaorgullosa ,del 23 al 28 de juny




Del 23 al 28 de juny l'Eliana viurà la Setmana de l'Orgull LGTBI+ amb les activitats organitzades per l'Associació Marietes en col·laboració amb l'Ajuntament

El 28 de juny es commemora el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+ i el municipi de l'Eliana ja té preparats una sèrie d'actes encaminats a donar més visibilitat al col·lectiu i donar suport a les seues reivindicacions. És per això que l'Associació Marietes ha dissenyat una programació que compta amb el suport de la Corporació Municipal i que es durà a terme entre els dies 23 i 28 de juny.

La Setmana de l'Orgull a l'Eliana arrancarà el dijous 23 a les 13.00 hores, amb el tradicional acte de l'hissat de la bandera LGTBI+ al balcó de l'Ajuntament després de la lectura d'una declaració institucional en el Saló de Plens. El dissabte 25, la Regidoria d'Igualtat convida a la ciutadania a participar en la manifestació que tindrà lloc a la ciutat de València a les 20.00 hores.

Serà el diumenge 26 entre les 11.00 i les 18.00 quan se celebrarà l'acció més vistosa i participativa de la programació. En el Passeig Secondo Baldín del Parc de la Pinada s'oferiran activitats culturals i musicals sota el títol de "Diversitat al Carrer".
El dilluns 27, a les 19.00 a la sala Pep Torrent del Centre Sociocultural, tindrà lloc una projecció de curts i posterior taula redona sobre temàtica LGTBI+, amb la col·laboració de l'associació L'Eliana Cinema.

El dimarts 28, Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+, culminaran les celebracions a l'Eliana a les 19.00 amb una cercavila i batucada que farà un recorregut des de la plaça Pau i Llibertat fins a la plaça del País Valencià. El mateix dia, a les 12.00 s'emetrà un programa especial de ràdio en l'emissora municipal Ràdio Túria 90.6, amb la participació de persones expertes en temes relacionats amb el col·lectiu i de l'associació local Marietes. Per part seua, la Biblioteca Municipal publicarà una guia de literatura LGTBI+ com és habitual tots els anys.

La regidora d'Igualtat Concha Montaner ha mostrat la seua satisfacció en poder reprendre aquesta commemoració de manera presencial, després de les limitacions generades per la pandèmia, i ha reiterat "l'absolut suport del poble de l'Eliana a aquest col·lectiu que lamentablement continua patint la discriminació per part d'un sector de la societat".




comunicacio * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon