Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'atur baixa en 4.516 persones al maig a la Comunitat, fins a 352.711 desocupats, també i molt a la resta de l'Estat


   L'atur ha baixat a la Comunitat Valenciana en 4.516 persones durant el mes de maig (-1,26%) i el nombre total de desocupats s'ha situat a 352.711.

   Segons ha informat aquest dijous el Ministeri de Treball i Economia Social, l'atur ha baixat en 82.554 persones respecte al maig de fa un any (-18,97%) a la Comunitat.

En el conjunt d'Espanya, el nombre d'aturats registrats en les oficines dels serveis públics d'ocupació ha disminuït en 99.512 aturats al maig (-3,29%), fins a un total de 2.922.991 aturats,baixant dels  trtes millions per primera vegada des del 2008.


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon