Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Assemblea Valenciana 'OTAN NO Bases Fora' lliura una carta en Les Corts demanant l'eixida immediata

Un grup de persones de l'Assemblea Valenciana 'OTAN NO BASES FORA' s'ha concentrat aquest matí davant les Corts Valencianes per a fer lliurament d'una carta en la qual se sol·licita la immediata eixida d'aquesta organització. 

L'Assemblea s'ha constituït recentment formant part de la Xarxa Hispànica que té el mateix objectiu i la carta recull el punt de vista de les organitzacions que la componen. Entre aquests punts de vista l'Assemblea manté 

'Que els recents esdeveniments bèl·lic-militars ocorreguts a Europa, provocats per la conducta expansionista de l'OTAN que viola els Acords Internacionals limitants de la seua expansió (sumat al suport econòmic – militar a dictadures) pot provocar una guerra oberta impredictible entre potències nuclears.

Aquest intervencionisme politic-militar i econòmic del bloc anglosaxó i sionista global, que fa ús de l'OTAN i d'altres organismes globalistes com l'OMS, és la causa del present caos internacional i de l'empobriment dels pobles europeus en general i hispànics en particular.

L'OTAN és responsable de més de la meitat de la despesa militar mundial i de dos terços del total del comerç d'armes. Es calcula que les seues intervencions han causat quasi 10 milions de morts en el món i més de 30 milions de desplaçats.

El Govern d'Espanya ha aprovat, en els pressupostos per a l'any 2022, un increment de la despesa militar de més del 120%, la qual cosa suposa més de 20.000 milions d'euros per a missions OTAN'.







Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon