Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria llança una oferta d'ocupació pública de 52 places


L'Ajuntament de Llíria ha aprovat per a 2022 la major oferta d'ocupació pública de la seua història, amb un total 52 places oferides, i amb la finalitat de reduir la temporalitat dels llocs de treball en l'administració.

Este dimarts, 31 de maig, es va publicar en el Butlletí Oficial de la Província la OOP d'estabilització de l'ocupació temporal que inclou 35 llocs de treball. Es reservarà un total del 10% de les places per a ser cobertes per persones amb diversitat funcional i els processos es convocaran per concurs de mèrits o concurs oposició. 

La regidora de Recursos Humans, Fina Torrijo, ha assenyalat que en esta convocatòria "s'han adaptat les ofertes dels anys 2018, 2019 i 2020 d'acord amb el que es disposa en la Llei 20/2021 de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, amb l'objectiu d'aconseguir un índex estructural no superior al 8% del total d'efectius".

A més, la Mesa General de Negociació de l'Ajuntament de Llíria ha acordat hui la OOP ordinària de 2022, que contempla 11 places per torn lliure i 6 per promoció interna. Corresponen a la taxa de reposició d'efectius fixada en la Llei de Pressupostos de l'Estat. 

"Amb això es pretén donar cobertura a les necessitats municipals en alguns llocs de treball, especialment en aquells sectors més prioritaris i essencials", ha explicat Fina Torrijo. 
 


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon