Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria invertirà 233.000 euros en la millora del polígon de Pla de Rascanya


#lliria

L'Ajuntament de Llíria invertirà un total de 233.864 euros per a dur a terme actuacions de millora i dotació d'infraestructures en el polígon industrial Pla de Rascanya. Estos treballs estaran subvencionats amb 197.222 euros per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Les actuacions se centraran en la millora de la mobilitat urbana amb l'ampliació del carril bici del municipi per a permetre la circulació amb bicicleta per l'interior del polígon. Este vial connectaria amb la via verda que arranca de la rotonda de l'Ull del Vent i l'annexa a la CV-35. 

De la mateixa manera, s'instal•laran lluminàries led, com a mesura d'eficiència energètica, en l'entrada al sector que discorre pel carril bici al costat del carrer dels Fornillers. 

A més, es millorarà la xarxa contra incendis i la senyalització viària horitzontal i vertical, i es condicionaran els vials i voreres per a afavorir l'accessibilitat.

L'alcalde Joanma Miguel s'ha reunit amb representants de les empreses situades en Pla de Rascanya per a explicar-los estes intervencions subvencionades per l'IVACE. 

En la trobada, "també es va abordar la necessitat d'instal•lar enllumenat públic en tot el sector. Pel que hem adquirit el compromís d'estudiar esta petició i intentar executar-la al més prompte possible, en pròximes actuacions que servisquen per a continuar millorant esta històrica zona industrial del nostre municipi que encara té mancances pendents de solucionar". 

D'esta manera, "continuem treballant en la modernització dels nostres polígons industrials amb noves inversions que faciliten l'activitat de les empreses ja instal•lades i l'arribada de noves", ha manifestat el regidor de Foment Econòmic, Paco Gorrea.
     
 

* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon