Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mesa de Formació i Ocupació de la Mancomunitat proposa projectes transversals entre totes les taules

#campdeturia      #mancomunitatcampdeturia 

 La Mancomunitat Camp de Túria ha reunit per segona vegada la Mesa de Formació i Ocupació de l'ens supramunicipal. Una cita que ha comptat amb la participación demésd'una desena d'entitats com són la Conselleria d'Educació; prospectors de la Direcció General d'FP; la Fundació Laboral de la Construcció; el Centre de Formació de Labora a Paterna; l'Escola d'Adults de Llíria; el centre de formació TAME; els IES Laurona de Llíria i l'Eliana; la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP); UGT; Institut d’Estudis Comarcals (IDECO) i l’aedl de Marines.

Una reunió que ha servit per a donar compte de totes les accions que s'han dut a terme des que la taula es constituïra al març de l'anypassat. Entre altres assumptes s'ha posat en coneixement de les persones assistents les formacions i cursos que s'han desenvolupat en aquest últim any, així com els butlletins que s'han enviat amb tota la informació respecte a educació. S'ha recordat la lupa d'actualitat que es va fer per a tractar el foment i el coneixement de la FP; la publicitat i difusió que es fa de totes les campanyes en les xarxes socials de la Mancomunitat Camp de Túria; l'espai virtual creat en la pàgina web per a oferir tots els recursos educatiusexistents i la posada en marxa de les aulesd'emprenedoria en diferentsinstituts de la comarca.

En aquest sentit, les persones que han participat han indicat que seria molt interessant dur a terme projectes transversals entre les diferents mesas creades en l'ens supramunicipal. Agricultura, comerç, indústria i formació són eixos que units poden oferir moltes possibilitats a la comarca.

Així, entre altres assumptes s'ha decidit que la Mancomunitat Camp de Túria done més difusió a les graelles orientatives quant als certificats de professionalitat, graus mitjans i superiors així com utilitzar les xarxes socials per a donar difusió a les campanyes que es llancen dels centres que ofereixen cicles formatius i certificats de professionalitat.
Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon