Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mesa de Formació i Ocupació de la Mancomunitat proposa projectes transversals entre totes les taules

#campdeturia      #mancomunitatcampdeturia 

 La Mancomunitat Camp de Túria ha reunit per segona vegada la Mesa de Formació i Ocupació de l'ens supramunicipal. Una cita que ha comptat amb la participación demésd'una desena d'entitats com són la Conselleria d'Educació; prospectors de la Direcció General d'FP; la Fundació Laboral de la Construcció; el Centre de Formació de Labora a Paterna; l'Escola d'Adults de Llíria; el centre de formació TAME; els IES Laurona de Llíria i l'Eliana; la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP); UGT; Institut d’Estudis Comarcals (IDECO) i l’aedl de Marines.

Una reunió que ha servit per a donar compte de totes les accions que s'han dut a terme des que la taula es constituïra al març de l'anypassat. Entre altres assumptes s'ha posat en coneixement de les persones assistents les formacions i cursos que s'han desenvolupat en aquest últim any, així com els butlletins que s'han enviat amb tota la informació respecte a educació. S'ha recordat la lupa d'actualitat que es va fer per a tractar el foment i el coneixement de la FP; la publicitat i difusió que es fa de totes les campanyes en les xarxes socials de la Mancomunitat Camp de Túria; l'espai virtual creat en la pàgina web per a oferir tots els recursos educatiusexistents i la posada en marxa de les aulesd'emprenedoria en diferentsinstituts de la comarca.

En aquest sentit, les persones que han participat han indicat que seria molt interessant dur a terme projectes transversals entre les diferents mesas creades en l'ens supramunicipal. Agricultura, comerç, indústria i formació són eixos que units poden oferir moltes possibilitats a la comarca.

Així, entre altres assumptes s'ha decidit que la Mancomunitat Camp de Túria done més difusió a les graelles orientatives quant als certificats de professionalitat, graus mitjans i superiors així com utilitzar les xarxes socials per a donar difusió a les campanyes que es llancen dels centres que ofereixen cicles formatius i certificats de professionalitat.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon