Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria prepara amb els Instituts línies de treball conjuntes per al curs vinent

#campdeturia

La Mancomunitat Camp de Túria continua desenvolupant accions a l'àrea de joventut. En concret, les darreres setmanas, el tècnic de joventut comarcal s'ha reunit amb tots els instituts de la comarca per establir línies de treball conjunt que beneficiïn la població juvenil.

En aquest sentit, entre altres qüestions s'ha informat que amb motiu de l'any Europeu de la Joventut, Mancomunitat Camp de Túria està treballant per celebrar una jornada al darrer trimestre de l'any dedicada a Europa i als joves de la comarca.

També amb el suport del personal tècnic de l'Acord Territorial d'Ocupació, es continuaran desenvolupant accions relacionades amb el programa de difusió de la cultura emprenedora. A més, s'està treballant per poder programar per al curs 2022/2023 activitats d'informació i formació als instituts per prevenir el bullying i el suïcidi.

Paral·lelament, s'oferiran xerrades amb informació rellevant per als joves de Camp de Túria sobre l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i la mateixa Mancomunitat Camp de Túria. I avui dia, l'àrea de joventut de l'ens supramunicipal ja treballa en la recollida d'informació a través d'enquestes per elaborar el I Pla de Joventut Comarcal de Camp de Túria.

Així, s'ha proposat també la celebració de la jornada de lleure saludable Urban Day que aplegarà la joventut de Camp de Túria i que previsiblement s'organitzarà a principis del curs escolar 2022/2023.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal