Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La jutgessa processa Eduardo Zaplana pel cas Erial


   El Jutjat d'Instrucció número 8 de València ha processat l'exministre de treball amb el PP i 'expresident' de la Generalitat Valenciana Eduardo Zaplana pel conegut com cas Erial.

   Així es desprèn de l'ordre de processament, notificat hui a les parts, al que ha tingut accés Europa Press, per part del Jutjat que investiga el suposat cobrament de més de 10 milions d'euros en comissions derivades de concessions d'ITV i parcs eòlics de la Comunitat Valenciana.

   Juntament amb Zaplana s'ha processat a altres investigats com el considerat presumpte testaferro de l'expresident Joaquín Barceló; el també expresident de la Generalitat José Luis Olivas i Vicente i José Cotino, entre uns altres. D'altra banda, ha decretat sobreseïment provisional de la causa per a la filla de Zaplana i la seua dona al no veure indicis de delicte.


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon