Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La II Fira de l'Edició Independent visibilitzarà la 'bibliodiversitat' i suma una Jornada per a Professionals, 24 i 26 de juny



   La II edició de la Fira de l'Edició Independent de València es desenvoluparà del 24 al 26 de juny a l'esplanada del Veles e Vents de la Marina de València amb l'objectiu de "visibilitzar la bibliodiversitat". A més, la cita incorpora enguany novetats en sumar una Jornada per a Professionals on es tractaran temes com la monetització de l'autoria o l'economia social dins del món de l'edició.

   Així s'ha donat a conéixer en la presentació del certamen, que ha comptat amb la regidora d'Acció Cultural de l'Ajuntament de València, Maite Ibáñez; el director general adjunt del Consorci Marina de València 2007, Evarist Casillas; i la presidenta de l'Associació d'Editorials del País Valencià (AEPV), Àfrica Ramírez, qui ha asseverat que des d'aquesta entitat es vol "consolidar aquesta fira com una trobada que dure al llarg del temps i que anuncie l'estiu a la ciutat de València".

   Els assistents podran gaudir d'activitats dirigides a tot tipus de públic: adult, infantil i juvenil. "Tenim activitats d'oci, de temps lliure, presentacions de llibres... I tot tipus d'activitats per a grans i per a xicotets", ha subratllat Àfrica Ramírez.

   Així mateix, la venda de llibres i l'autoedició il·lustrada serà facilitada pels expositors. "Volem celebrar el bon acolliment que va tindre la fira l'any passat, amb 70 expositors, més de 50 editorials, firmes, activitats... I també volem donar suport al treball de les xicotetes editorials, les llibreries, els autors, els il·lustradors i la suma amb el públic", ha afirmat, per la seua banda, Maite Ibáñez.

RECOMANACIONS

   Per al divendres 24 de juny s'ha programat la Jornada per a Professionals del sector editorial. Una altra novetat és l'acció conjunta que es duu a terme amb la Xarxa de Biblioteques Municipals de València, en la qual els tècnics bibliotecaris de l'Ajuntament seleccionaran una sèrie de títols d'entre els proposats per les editorials i que es faran visibles mitjançant un punt de llibre específic.

   "La col·laboració també s'estreny a través de les biblioteques, i l'hem reforçat sobretot a través de les recomanacions que fan els tècnics de biblioteca de les diferents novetats que anem a veure a la fira", ha explicat Ibáñez.

   La II Fira de l'Edició Independent està organitzada per l'AEPV i per l'Ajuntament de València, i és possible gràcies a la col·laboració del Consorci Marina de València 2007, la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i l'Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana.


* Pots llegir-ho per qué la font i Crònica som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon