Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Generalitat ofereix 300 entrades més per assistir al macroconcert amb motiu del 40é aniversari de l'Estatut d'Autonomia el 2 de juliol


La Generalitat ha ampliat l'aforament del macroconcert del 40é aniversari de l'Estatut d'Autonomia a la Plaça de Bous de València amb 300 entrades, després d'esgotar-se les 5.500 localitats que s'han ofert fins ara.

Els nous abonaments es podran obtindre de manera gratuïta a partir de les 12.00 hores de demà dimecres 29 de juny a través de la plataforma https://www.notikumi.com/2022/7/2/acte-40-anys-fent-país, amb un màxim de cinc invitacions per persona. Les entrades també estaran disponibles a les taquilles de la Plaça de Bous a partir de les 20.00 hores sense cost, ni despeses de gestió. Per accedir al recinte es podran presentar els tiquets impresos i en format digital.

El concert d'aquest dia festiu per a tots els valencians i valencianes començarà a les 22:00 hores amb les actuacions d'Alba Reche, el Ball de la Moma de Xàtiva, Los Chikos del Maíz, la Capella del Misteri d'Elx, El Diluvi, La Maria, Al Tall, Julio Bustamante, la Muixeranga i els Tornejants d'Algemesí, Gegants i Cabets d'Ontinyent, Miquel Gil i Pep Gimeno 'El Botifarra'.

La Generalitat ha organitzat aquest esdeveniment commemoratiu per celebrar els 40 anys de l'aprovació i l'entrada en vigor de l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana, un concert que se celebrarà aquest dissabte 2 de juliol a la Plaça de Bous de València.

El Govern valencià vol implicar la ciutadania en la commemoració dels 40 anys de la norma bàsica de tots els valencians i les valencianes.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon