Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Generalitat celebra el 40 aniversari de l'Estatut d'Autonomia amb un macroconcert a la Plaça de Bous de València, el 2 de juliol


- El pròxim 2 de juliol la plaça acollirà les actuacions de Sole Giménez; Los Chikos del Maíz; la Capella del Misteri d'Elx; El Diluvi i Al Tall, entre altres
- Pérez Garijo ha afirmat que "volem que aquesta gran festa cultural i commemorativa faça partícips a tots els valencians i valencianes"



La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica ha anunciat la celebració d'un macroconcert gratuït el pròxim 2 de juliol en la Plaça de Bous de València, coincidint amb el 40 aniversari de l'aprovació i entrada en vigor de l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana.

Aquest dia festiu per a tots els valencians i valencianes començarà a les 22.00 hores amb les actuacions de Sole Giménez; Los Chikos del Maíz; la Capella del Misteri d'Elx; El Diluvi; la María; Al Tall; Julio Bustamante; la Muixeranga i els Tornejants d'Algemesí; Gegants i Cabets d'Ontinyent; Miquel Gil; Ball de la Bandera de Beniarjó i Pep Gimeno 'El Botifarra'.

Les entrades es podran obtindre de forma gratuïta a través de la plataforma consultar ací, amb un màxim de cinc invitacions per persona. En els pròxims dies s'anunciarà la data a partir de la qual es poden aconseguir les entrades.

La consellera de Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garijo, ha afirmat que "aquesta gran festa cultural reunirà a artistes de diferents comarques del nostre territori", una celebració amb la qual tots els valencians i valencianes "se senten representats i identificats".

Pérez Garijo ha convidat a la ciutadania valenciana a participar en aquesta celebració que "unirà música i tradició sota el lema Fent País".

El dia previ, l'1 de juliol, se celebrarà un ple del Consell especial on s'aprovarà una declaració institucional per a commemorar el 40 aniversari de l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana.


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon