Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Coordinadora en Defensa dels Boscos del Túria signa un conveni de col·laboració amb Creu Roja al Parc Natural del Túria de Vilamarxant

#vilamarxant      #parcnaturalturia    #coordinadorabosquesturia
El conveni de col·laboració ha nomenat com a ambaixadora a l'Associació de Familiars de Malalts Mentals de Paterna, San Antonio de Benagéber i L'Eliana (AFEMPES).

L'acte s'ha celebrat a la Casa de Fusta del Centre de Visitants del Parc Natural del Túria de Vilamarxant i ha estat presidit pel director del Parc Natural del Túria, Antonio Ballesteros, i l'alcalde del municipi, Xavier Jorge, junt a Ciro Ferrer, regidor de l'Àrea de Medi Ambient.

A continuació, el director Antonio Ballesteros ha lliurat els diplomes d'ambaixadors del Parc Natural del Túria d'enguany als voluntaris i voluntàries d'AFEMPES, els quals han fet tasques de manteniment, reg i cura del parc després de la finalització de l'acte.

Xavier Jorge ha insistit en la importància de la consciència social i l'ús racional de la població per a vetlar pel futur del medi natural. "Des de l'Ajuntament agraïm i reconeixem l'esforç dels voluntaris i voluntàries mediambientals que venen regularment a col·laborar al Parc Natural del Túria per a millorar la qualitat de vida de tots nosaltres", apunta l'alcalde.

"El nostre objectiu és millorar les condicions del parc. Estem fent un treball per a conservar-lo i per a crear consciència mediambiental, perquè així és com la gent el disfrutarà", apunta el director Ballesteros.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon