Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Beneficència homenatja aquest diumenge a 'Sant Joan Fuster' amb un concert amb Andreu Valor

#dipvalencia     #anyFuster

L'organisme depenent de la Diputació de València fa aquest espectacle en clau crítica com el mateix Joan Fuster sempre hi havia treballat

   Un concert en homenatge a 'Sant Joan Fuster' commemorarà en la Beneficència a l'escriptor de Sueca en el marc de la celebració del centenari del seu naixement i comptarà amb artistes com Andreu Valor.

   El concert ha sigut concebut com un acte transversal i dinàmic que donarà pas a diferents generacions de músics de tota la geografia valenciana, des del veteranísimo Paco Muñoz als més joves Horacio Bort o Wilfrid Energía Humana.

   L'esdeveniment musical comptarà amb més de 60 músics i cantants associats al col·lectiu Ovidi Montllor, i estarà conduït per Amàlia Garrigós i Josep Vicent Frechina.

   Al llarg d'unes dos hores actuarà un extensa llista d'artistes com Andreu Valor amb el cor de l'Eliana, Arrop y tallaetes, David Vid i Enric Casado, Doctor Dropo amb Carles Enguix, el Cantautoret, Los Colmillos, Ina Martí i Aitana Ferrer, entre uns altres.

   L'espectacle, denominat Sant Joan Fuster, servirà per a recordar la figura del pensador, amb el mateix esperit fusterià, crític i irreverent. Una única representació s'allargarà durant uns 120 minuts per a commemorar l'aniversari de la mort de l'assagista suecà, figura polièdrica i inevitable en la història recent del poble valencià.

   Les entrades poden ser retirades, de manera gratuïta, al punt d'informació de la Beneficència.


* Pots llegir-ho per qué la font i Crònica som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon