Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Javier Mateo substitueix Bernabé com a edil d'Esports a València i Sanjuán assumeix les competències econòmiques




   El regidor d'Hisenda serà també el quart tinent d'alcalde i responsable d'Ocupació i Gómez es queda amb Envelliment Actiu

   El nou edil del PSPV-PSOE a l'Ajuntament de València, Javier Mateo, que entrarà a formar part d'aquesta corporació local i del grup municipal socialista en substitució de la regidora Pilar Bernabé després d'haver deixat el consistori en ser nomenada delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, assumirà la Regidoria d'Esports.

   Mateo, fins ara sotsdirector d'emprenedoria a València Activa --entitat depenent de la Regidoria de Formació i Ocupació de l'ajuntament d'aquesta ciutat que dirigia Bernabé-- assumeix així una de les quatre delegacions de les quals era titular la nova delegada del Govern.

   La resta de competències de Pilar Bernabé quedaran repartides entre la vicealcaldesa i portaveu municipal del PSPV-PSOE, Sandra Gómez, i l'edil d'Hisenda, el també socialista Borja Sanjuán. Gómez es farà càrrec d'Envelliment Actiu, una responsabilitat que va assumir ja fa uns anys abans que Bernabé s'ocupara d'ella, mentre que Sanjuán sumisca a Hisenda les delegacions d'Emprenedoria i Innovació Econòmica, Formació i Ocupació.

   La vicealcaldesa i també edil de Desenvolupament i Renovació Urbana ha anunciat durant una compareixença davant els mitjans de comunicació aquests canvis en el si del grup municipal socialista i de l'equip de govern local que conformen Compromís i PSPV.

   Dijous que ve, en el ple ordinari de juny que celebrarà l'Ajuntament de València, es donarà compte de la renúncia al càrrec de regidora de Pilar Bernabé. El consistori haurà de convocar pròximament una sessió plenària extraordinària perquè Javier Mateo siga nomenat oficialment nou edil.


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon