Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Fiscalia es pronuncia a favor de la competència del TSJ per a investigar Oltra pel presumpte encobriment d'abusos


   Creu que hi ha "indicis rellevants" contra la vicepresidenta com a aforada

 -

   La Fiscalia ha informat favorablement que el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) és competent per a la instrucció i, si escau, enjudiciament, de la vicepresidenta de la Generalitat i consellera de Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, pel cas del presumpte encobriment dels abusos sexuals del seu ex-marit a una menor tutelada.

   La Sala civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana havia donat --en una diligència del passat 31 de maig-- un termini a les parts perquè presentaren al·legacions en relació amb la competència d'aquest òrgan per a decidir sobre la possible imputació de la vicepresidenta.

   Sobre aquest tema, el Ministeri Públic ha informat favorablement que el TSJCV és competent per a la instrucció i, en el seu cas, enjudiciament, per resultar, ara com ara, "indicis rellevants contra Mónica Oltra, com a aforada per la seua condició de vicepresidenta del Consell".

   Així mateix, insta al fet que es realitzen "quantes diligencies siguen precises per a completar la investigació dels fets i la determinació del grau de participació de la persona aforada".

   Pel que es refereix a la resta d'investigats, en moment posterior es valorarà si s'ha d'assumir la competència.

   Després d'estudiar les al·legacions de les parts, el tribunal decidirà si admet a tràmit el procediment. En cas afirmatiu, es produirà la imputació formal d'Oltra --personada en la causa--.

   Aquest pas s'ha produït després que el jutjat instructor demanara al TSJCV la imputació d'Oltra en veure indicis delictius. Es va remetre a aquest òrgan judicial davant la condició d'aforada de la consellera.


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon