Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

EUPV en favor de les millores laborals per als treballadors de Correus i defensa la qualitat del servei postal públic

L’organització d’esquerres presentarà mocions als ajuntaments i una PNL a les Corts Valencianes, a través del grup parlamentari d’Unides Podem – Esquerra Unida per a reivindicar millores laborals en la plantilla de treballadores de Correus i un servei públic de qualitat.

EUPV posa especial èmfasi en l’actualització i manteniment de les oficines rurals, amb l’objectiu que totes les àrees geogràfiques de repartiment gaudisquen d’un Servei Postal en igualtat de condicions als grans nuclis urbans.

La situació actual de Correus es caracteritza perun finançament insuficient que cal millorar,l'abandó i desmantellament del servei postal com a servei públic i un model laboral basat en la precarietat que afecta milers de treballadores i treballadors. Aquest escenari, que ha provocat la major ruptura de les relacions laborals en la història de Correus, ha desembocat en una Vaga General per als dies 1, 2 i 3 de juny, convocada sota el lema “Salvem Correus”.

Davant d’aquesta situació, EUPV manifesta el seu suport a les treballadores i treballadors en vaga, i fa seues les seues reivindicacions: millores laborals per a tota la plantilla i l’aposta ferma per un servei públic postal de qualitat. Amb aquest objectiu, l’organització d’esquerres presentarà mocions als ajuntaments, i una PNL a les Corts Valencianes, a través del grup parlamentar d’Unides Podem – Esquerra Unida.

Pel que fa a la PNL, Estefania Blanes, diputada i portaveu adjunta del grup parlamentari ha estat l’encarregada del seu registre. Blanes afirma que “cal apostar per un model postal públic que garantisca un servei de qualitat a la ciutadania”. Blanes considera que “Correus, com la major empresa pública de l’Estat espanyol, ha de ser un referent de l’ocupació no precària, estable, segura i de qualitat”. Per això “caldria augmentar el finançament del servei postal fins equiparar-lo, almenys, amb el finançament amb que compten altres països europeus, com ara França, Itàlia o Bèlgica”.

En l’àmbit municipal, les mocions posaran especial èmfasi en els mitjans necessaris per a l’actualització i manteniment de les oficines rurals, amb l’objectiu que totes les àrees geogràfiques de repartiment gaudisquen d’un servei postal en igualtat de condicions als grans nuclis urbans. En aquest sentit, Néfer Vives, responsable de Política municipal d’EUPV, manifesta que “és necessari comptaramb una xarxa postal que arribe a tots els nuclis de població, que contribuïsca a la cohesió social i la vertebració del territori”. Vives creu que “s’ha d’ampliar el nombre d’oficines i unitats de repartiment per tal que el servei siga proper i accessible per al ciutadà”. “No oblidem que aquestes condicions són les òptimes que marca la Llei Postal i la Directiva Postal Europea
Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon