Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La llarga corrupció del PP és la causa per la que també han processat a Zaplana i 19 persones més, segons EUPV

Esquerra Unida del País Valencià valora les noves notícies entorn al Cas Erial i el processament de Zaplana i 19 investigats més: “Si ens posem a valorar els 20 anys de govern del PP, solament trobem corrupció i interessos personals”.

Estefania Blanes, portaveu de l'organització d'esquerres, recorda que “molts dels processos oberts actualment contra la corrupció del PP tenen el seu inici en denúncies presentades per EUPV”.

Esquerra Unida del País Valenciàvalora les noves informacions publicades sobre el cas Erial, que impliquen, entre altres, el processament d'Eduardo Zaplana: “que el jutjat haja acordat ja el processament de Zaplana i quasi 20 persones més per fets comesos en la seua època com a president de la Generalitat Valenciana posa una vegada més de manifest la corrupció que ha caracteritzat els anys de govern del PP”, afirma Estefania Blanes, portaveu de l'organització d'esquerres. “Hem de tenir en compte que de quatre presidents del PP que ha tingut la Generalitat Valenciana, un està condemnat, un altre imputat i aquest finalment està processat”.

En aquest sentit, des d'EUPV es considera “curiós” que siga, precisament el PP qui, a través d'una cortina de fum, acorda no participar en els actes del 40 Aniversari de l'Estatut d’Autonomia, que es van iniciar dimecres passat a la ciutat de València. En conseqüència, la portaveu d'EUPV valora els 20 anys de govern del PP: “solament trobem corrupció i interessos personals, per sobre dels generals que han de regir al govern”.

Des de l'organització d'esquerres es recorda que molts dels processos actualment oberts contra la corrupció del PP tenen el seu inici en denúncies presentades per EUPV. 

Concretament, el cas Erial, que és un cas derivat del cas Taula, denunciat per Rosa Pérez com a diputada provincial.

Blanes posa en valor el treball de l'organització, ja que “mentre que hi ha partits que executen la corrupció i l’espoli de les arques púbiques d'una forma organitzada, gràcies a EUPV s'han obert molts dels processos actualment vigents contra la corrupció”.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon