Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El nou govern de Loriguilla nomena a Rubén Fortea com a jefe de la Policía Local

#loriguilla

L'Ajuntament de Loriguilla ha nomenat Rubén Fortea Manzanera com a nou responsable de la prefectura de la Policia Local de forma accidental.  D'aquesta manera, el Consistori cobreix aquesta vacant fins a la seva provisió definitiva de cara a dotar de més seguretat i control davant les properes festes patronals de Sant Joan.

 L'alcalde de Loriguilla, Carlos Rodado, en companyia dels regidors Montserrat Cervera i Manuel Aliaga han donat la benvinguda a Fortea al seu càrrec al capdavant de la Policia Local.

 El mateix primer edil, Carlos Rodado, ha explicat la necessitat de cobrir la plaça de cap de la Policia Local: "Amb aquest nomenament reforcem la coordinació del servei de seguretat, cosa que demanda la ciutadania des de fa temps".

 "Les properes festes de Sant Joan han fet que s'acceleri aquest procés per oferir seguretat a totes les veïnes i veïns del nostre municipi", ha afegit Rodado.

Per acabar, l'alcalde ha explicat que l'Ajuntament “s'ha posat en contacte amb la intendència de la Guàrdia Civil, que reforçarà la nostra policia local durant les festes amb intervencions puntuals quan l'afluència sigui molt elevada”.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon