Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El municipi de Loriguilla celebrarà aquest cap de setmana les Festes de Sant Joan amb molts esdeveniments

#loriguilla

El municipi de Loriguilla celebrarà aquest cap de setmana les Festes de Sant Joan amb multitud d'esdeveniments que faran les delictes de tota la ciutadania.

Així, divendres, 24 de juny, començarà el dia amb un ball infantil a càrrec del Grup de Danses de Loriguilla a les 11.30 hores a la Plaça Major. A la tarda, a les 18.30 hores, se celebrarà una festa Tik Tok. Per acabar la jornada, hi haurà una festa QESIQESI amb discomòbil amb regals a partir de les 23.30 hores.

El dissabte, 25 de juny, els més xicotets de Loriguilla es divertiran amb l'esdeveniment Minichef Loriguilla a les 11:30 hores. 'La Societat Musical San Juan Bautista' oferirà un concert a les 19.30 hores al Teatre Municipal.

A les 22.30 hores arribarà el torn del Musical titulat “De Cine” a la Plaça Major. I, a la conclusió del musical, començarà l'Espectacle Lia-te amb música disc dels anys 80 i 90 amb actuacions en directe.

Finalment, el diumenge, 26 de juny, a les 12 hores se celebrarà la missa en honor a Sant Joan Baptista amb la participació de la Societat Musical i el Cor de Loriguilla. Després de la celebració religiosa, es dispararà una gran mascletà a la Plaça de l'Ajuntament.

A la vesprada, a les 20 hores, començarà la processó al patró Sant Joan Baptista que conclourà amb un gran espectacle de focs artificials.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon