Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El ciclisme 'Autonòmic júnior' va estar ahir en la comarca, en Vilamarxant

    


Durant tot el matí, els aficionats al ciclisme de la comarca van disfrutar dels esportistes amb més futur del ciclisme autonòmic en una jornada on Vilamarxant es va convertir en l'eix d'este esport.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, junt amb la resta de l'equip de govern van viure la jornada esportiva, que es va saldar amb el triomf de Pedro García, de l'Eolo Kometa Cycling Team. Héctor Sánchez, de l'Esetec – Salazones R Fuentes, i Emilio Llopis, del Dron Hopper Gsport Teika, van acabar en segona i tercera posició, respectivament.

La cita esportiva va ser un gran èxit de competició i organització situant de nou a Vilamarxant en el centre d'atenció de l'esport en la Comunitat Valenciana.

"Ens hem posat com a objectiu que Vilamarxant siga l'escenari principal de les competicions més importants del territori autonòmic. L'últim campionat de la Comunitat Valenciana de ciclisme en ruta és un exemple més de l'aposta per l'esport i el turisme vinculat a l'activitat física", ha indicat l'alcalde.

Jorge també ha posat l'accent en l'aposta pels esports més arrelats en la població: "La pilota valenciana, l'atletisme, el futbol o el ciclisme són esports amb molta història i seguiment al nostre poble i tractarem d'atraure les cites més importants perquè els nostres ciutadans disfruten d'ells, però també perquè els visitants coneguen el nostre municipi".


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon