Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Casal d'ACPV del Camp de Túria (Llíria) organitza activitats per l'Any Joan Fuster 2022 el pròxim cap de setmana

#lliria    #anyFuster  #ACPV

El Casal d'ACPV del Camp de Túria (Llíria) organitza diverses activitats per a commemorar l'Any Joan Fuster 2022 el pròxim cap de setmana.

LES TERTÚLIES DE FUSTER

El dissabte 18 de juny al Casal Camp de Túria comptarem amb Paco Rozalén, qui durà a terme la presentació de l'Any Fuster, a les 19.30 hores. Salvador Vendrell farà d'amfitrió i ens parlarà del seu llibre A casa Joan Fuster. Les tertúlies de Sueca (Onada Edicions). Manuel Linares, autor de les fotografies que il·lustren el llibre, també ens hi acompanyarà.

RUTA CULTURAL

El diumenge 19 de juny es durà a terme una visita guiada per la Sueca modernista i per la que va ser la casa de Joan Fuster. La eixida serà des del Centre de Salut de Llíria, a les 9 hores del matí i es farà un dinar de germanor al Casino de la Agricultura de Sueca (Menú 15 euros).

Les places són limitades

Aquesta activitat també ha estat organitzada pel Casal d'ACPV del Camp de Túria.

Per a més informació i inscripcions envia un missatge de WhatsApp al 605 890 680, on heu de incloure el nom i els cognoms.

* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon