Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Correus posa en circulació 110.000 nous segells dedicats a la paella, basat en un restaurant de Benissanó


   Correus ha posat aquest divendres en circulació un tiratge de 110.000 segells dedicats a la paella que forma part de la serie 'Gastronomía: España en 19 platos', resultat d'un conveni de col·laboració subscrit entre Correus i la Real Acadèmia de Gastronomia (RAG).

   El segell s'ha inspirat en la paella elaborada pel xef valencià Vicente Rioja de Benissanó. Aquest efecte postal està inclòs en una fulla bloc en la qual a més del segell es veuen els logotips de l'acadèmia, de la bandera de la Comunitat i de la sèrie Espanya en 19 plats.

   L'elecció dels plats més representatius que componen la sèrie és fruit d'un acord de la RAG amb les Acadèmies Autonòmiques de Gastronomia.

   La paella, destaquen des de Correus, és "un plat universal de la gastronomia valenciana i espanyola".

   Correus ja va emetre en 2019 un altre segell dedicat a aquest cèlebre plat que es va emmarcar dins de la sèrie América UPAEP per a donar difusió internacional a aquest plat tradicional que és, a més, un senyal d'identitat per a la Comunitat Valenciana.

   El segell emès hui s'ha imprés per procediment offset, sobre paper estucat, engomat i fosforescent. La fulla bloc té una grandària de 150,6 x 86,4mm i el segell de 40,9 x 57,6 mm amb un valor facial de 4,50€ que es corresponen amb l'actual tarifa de franqueig per a qualsevol carta certificada nacional de fins el 20 grams de pes, detallen des de Correus.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon