Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Compromís subratlla el seu 'suport incondicional' a Oltra i remarca que és una 'querella iniciada per l'extrema dreta'


 

   La coordinadora de Compromís, Àgueda Micó, ha subratllat el "suport incondicional" de la formació a la vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, després de ser investigada pel presumpte encobriment d'abusos sexuals del seu ex-marit a una menor tutelada a partir d'"una querella iniciada per l'extrema dreta".

   Així s'ha pronunciat Micó en declaracions després de la decisió de la sala civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) d'imputar a la també consellera d'Igualtat. Micó ha destacat la tasca d'Oltra i l'equip del departament.

   "No permetrem que una querella començada per l'extrema dreta no ens permeta continuar treballant per a transformar i millorar la vida de la gent, que és el que fem al capdavant de les institucions", ha agregat.


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon