Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Comencen les campanyes esportives d'estiu a Vilamarxant

#vilamarxant

Huí, 15 de juny, s'obrin les inscripcions per a la campanya esportiva que permetrà als aficionats a les modalitats de futbol sala, pàdel, frontenis, frontó a mà i tennis disfrutar de les competicions organitzades durant el mes de juliol.

De fet, les persones inscrites en les diferents categories, des de querubí fins a aficionat, disputaran les seues competicions del 4 al 29 de juliol.

Les inscripcions per a la campanya esportiva es realitzaran en l'oficina del poliesportiu municipal de 17 a 20 hores de dilluns a divendres.

D'altra banda, també està disponible tota la informació per a la piscina municipal durant els mesos d'estiu. Així, les persones interessades podran disfrutar del bany lliure o dels cursos de natació previstos per a l'estiu.

Els veïns de Vilamarxant que vulguen apuntar-se als diferents cursos de natació o tramitar els usos o abonaments podran fer-ho durant l'horari d'obertura de la instal·lació.

Tota la informació, la podeu trobar en el següent díptic.




* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon