Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Comencen les campanyes esportives d'estiu a Vilamarxant

#vilamarxant

Huí, 15 de juny, s'obrin les inscripcions per a la campanya esportiva que permetrà als aficionats a les modalitats de futbol sala, pàdel, frontenis, frontó a mà i tennis disfrutar de les competicions organitzades durant el mes de juliol.

De fet, les persones inscrites en les diferents categories, des de querubí fins a aficionat, disputaran les seues competicions del 4 al 29 de juliol.

Les inscripcions per a la campanya esportiva es realitzaran en l'oficina del poliesportiu municipal de 17 a 20 hores de dilluns a divendres.

D'altra banda, també està disponible tota la informació per a la piscina municipal durant els mesos d'estiu. Així, les persones interessades podran disfrutar del bany lliure o dels cursos de natació previstos per a l'estiu.

Els veïns de Vilamarxant que vulguen apuntar-se als diferents cursos de natació o tramitar els usos o abonaments podran fer-ho durant l'horari d'obertura de la instal·lació.

Tota la informació, la podeu trobar en el següent díptic.
* Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon