Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Carmen Calvo, sobre si Oltra hauria de dimitir: 'Cadascun ha de saber els estàndards d'exigència del seu partit'


   

   La diputada nacional del PSOE i presidenta de la Comissió d'Igualtat al Congrés dels Diputats, Carmen Calvo, ha considerat, sobre si la vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, hauria de dimitir, després de l'informe de la Fiscalia en el cas del presumpte encobriment d'abusos a una menor per part d'un educador --el seu ex-marit--, que "cadascun ha de saber quins són els estàndards d'exigència i de rigor ètic del seu partit".

   En tot cas, Calvo, en declaracions als mitjans a València aquest divendres abans de rebre el XV Premi 'Avançant en Igualtat' que li entrega UGT Serveis Públics del País Valencià, ha assenyalat que "allò correcte" en política és "no pronunciar-se quan els assumptes estan en seu judicial". "Això ho sap tothom i jo no em mouré", ha expressat.

   La també exvicepresidenta del Govern de Pedro Sánchez, preguntada per si Oltra hauria de dimitir si finalment és investigada per la justícia, ha afirmat: "Cadascun ha de saber quins són els estàndards d'exigència del seu partit".

LES LÍNIES VERMELLES DEL PSOE, "MOLT ALTES"

   En aquest sentit, ha defès que les línies vermelles del PSOE sobre aquest tema són "molt altes". De fet, són "tan altes" que, ha subratllat que en la pròpia Comunitat Valenciana, "sobre alguns casos", càrrecs socialistes "han sigut expulsats del partit. "D'uns altres no però del meu sí", ha remarcat, al mateix temps que ha insistit que "cadascun sap quins són els estàndards de rigor ètic de la formació en la qual milita".

   De qualsevol manera, ha considerat que les persones que es dediquen als assumptes públics han d'estar "immaculades" judicialment. "Cal veure com es pronuncia la justícia", ha afirmat, perquè, ha reflexionat, "en molts moments, coses que estan en la justícia després no han significat res".

   Calvo ha apuntat que serà, en el cas d'Oltra, Compromís qui haja d'adoptar una decisió sobre aquest tema: "Estem en un estat de dret i la justícia s'haurà de pronunciar, i després el partit corresponent tindrà a veure quals són els seus estàndards de justícia". I ha assenyalat que en el PSOE són "rigorosíssims": "Literalment, t'obrin un expedient d'expulsió i et fan fora".


* ho pots llegir perquè la font és Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon