Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera lliurarà els Premis Torre Bofilla al comerç i a la indústria, dijous 16 de juny

#Bétera
Aquest dijous dia 16 a les 20:00h se celebrarà una gala als jardins de l'edifici Casa Nebot que premiarà la trajectòria professional, la innovació, digitalització i noves tecnologies, la qualitat i l'excel·lència i la responsabilitat social empresarial d'empreses i comerços del municipi.
 A més el Consistori també atorgarà un premi extraordinari.

L'Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria de Comerç i Indústria, ha convocat la primera edició dels Premis Torre Bofilla 2022 als comerços i empreses del municipi en col·laboració amb l'Associació de Comerciants de Bétera (ACB) i l'Associació Empresarial de Montcada, Alfara del Patriarca, Nàquera i Bétera (AEMON).

"Amb aquests guardons volem transmetre col·lectivament la nostra voluntat de continuar recolzant i col·laborant amb el nostre teixit comercial i empresarial de Bétera. Després de dos anys submergits en una crisi sanitària sense precedents és moment de valorar el seu treball, esforç i tenacitat per seguir avant i mantindre la nostra economia local i nombrosos llocs de treball en el municipi", ha explicat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

Aquests premis tenen com a objecte mostrar el seu reconeixement als comerciants i empresaris que contribueixen a la innovació, modernització, promoció i competitivitat del teixit empresarial i comercial de Bétera, tot això conforme a la convocatòria d'aquests premis aprovada en sessió ordinària de la Junta de Govern Local el mes d'abril passat.

"Aquesta primera edició, de moltes, pretén també ser un revulsiu per a futurs emprenedors que vegen en els premiats vertaders exemples de superació, esforç i treball ben fet", ha afirmat el regidor de Comerç i Indústria, Joaquín Gómez.

L'Ajuntament pretén consolidar aquesta iniciativa i continuar amb noves edicions col·laborant estretament amb l'ACB i AEMON per a reconéixer públicament el paper fonamental que juguen les empreses i els comerços en la localitat.


Guardons

El mes de maig passat es va reunir el Jurat per a emetre la fallada atesos els criteris de valoració establits en les bases i va acordar per unanimitat la concessió dels premis en les categories d'empresa i comerç a la trajectòria empresarial/comercial, a la innovació, digitalització i noves tecnologies i a la qualitat i excel·lència. En l'àmbit empresarial també s'ha atorgat un premi a la responsabilitat social empresarial. Al seu torn, a més s'ha establit un guardó extraordinari a una entitat o institució per la seua contribució al desenvolupament comercial i empresarial.

El nom dels premiats es revelarà aquest dijous dia 16 en una gala a la qual assistiran els guardonats i que donarà inici a les 20:00h als jardins de Casa Nebot.

Una iniciativa més del Consistori per a manifestar el seu permanent suport al teixit empresarial i comercial a través de la qual es reconeix i visibilitza la seua professionalitat, trajectòria, talent i compromís.
* Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon