Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera lliurarà els Premis Torre Bofilla al comerç i a la indústria, dijous 16 de juny

#Bétera
Aquest dijous dia 16 a les 20:00h se celebrarà una gala als jardins de l'edifici Casa Nebot que premiarà la trajectòria professional, la innovació, digitalització i noves tecnologies, la qualitat i l'excel·lència i la responsabilitat social empresarial d'empreses i comerços del municipi.
 A més el Consistori també atorgarà un premi extraordinari.

L'Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria de Comerç i Indústria, ha convocat la primera edició dels Premis Torre Bofilla 2022 als comerços i empreses del municipi en col·laboració amb l'Associació de Comerciants de Bétera (ACB) i l'Associació Empresarial de Montcada, Alfara del Patriarca, Nàquera i Bétera (AEMON).

"Amb aquests guardons volem transmetre col·lectivament la nostra voluntat de continuar recolzant i col·laborant amb el nostre teixit comercial i empresarial de Bétera. Després de dos anys submergits en una crisi sanitària sense precedents és moment de valorar el seu treball, esforç i tenacitat per seguir avant i mantindre la nostra economia local i nombrosos llocs de treball en el municipi", ha explicat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

Aquests premis tenen com a objecte mostrar el seu reconeixement als comerciants i empresaris que contribueixen a la innovació, modernització, promoció i competitivitat del teixit empresarial i comercial de Bétera, tot això conforme a la convocatòria d'aquests premis aprovada en sessió ordinària de la Junta de Govern Local el mes d'abril passat.

"Aquesta primera edició, de moltes, pretén també ser un revulsiu per a futurs emprenedors que vegen en els premiats vertaders exemples de superació, esforç i treball ben fet", ha afirmat el regidor de Comerç i Indústria, Joaquín Gómez.

L'Ajuntament pretén consolidar aquesta iniciativa i continuar amb noves edicions col·laborant estretament amb l'ACB i AEMON per a reconéixer públicament el paper fonamental que juguen les empreses i els comerços en la localitat.


Guardons

El mes de maig passat es va reunir el Jurat per a emetre la fallada atesos els criteris de valoració establits en les bases i va acordar per unanimitat la concessió dels premis en les categories d'empresa i comerç a la trajectòria empresarial/comercial, a la innovació, digitalització i noves tecnologies i a la qualitat i excel·lència. En l'àmbit empresarial també s'ha atorgat un premi a la responsabilitat social empresarial. Al seu torn, a més s'ha establit un guardó extraordinari a una entitat o institució per la seua contribució al desenvolupament comercial i empresarial.

El nom dels premiats es revelarà aquest dijous dia 16 en una gala a la qual assistiran els guardonats i que donarà inici a les 20:00h als jardins de Casa Nebot.

Una iniciativa més del Consistori per a manifestar el seu permanent suport al teixit empresarial i comercial a través de la qual es reconeix i visibilitza la seua professionalitat, trajectòria, talent i compromís.
* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon