Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Xavier Aliaga presenta “Ja estem morts, amor” a Llíria, al casal d'ACPV el 20 de maig


L'escriptor i periodista Xavier Aliaga presentarà la seua darrera novel·la Ja estem morts, amor (Angle Editorial) acompanyat de Rubèn Pitarch, el proper 20 de maig a Llíria.

El Casal d'ACPV del Camp de Túria a Llíria rep, el pròxim divendres 20 de maig, la presentació de Ja estem morts, amor (Angle Editorial). L'autor, Xavier Aliaga, parlarà sobre el que tracta la seua darrera novel·la i hi estarà acompanyat amb Rubèn Pitarch, coordinador d'activitats d'Acció Cultural, qui presentarà l'acte.

A les 19 h.

SINOPSI

L'Anaïs va morir quan tenia setze anys i té una història per explicar. La dels seus pares, Tristany i Minerva, de com es coneixen, s'enamoren i comencen una vida plegats. Una història de passió, compromís, ascensos professionals, rutines, traïcions i malentesos que podria ser com qualsevol altra. Si no fos perquè els pares s'hauran d'enfrontar a la pitjor de les pèrdues. I hauran de continuar vivint i decidir si encara es podran reconstruir com a parella.

Xavier Aliaga ha escrit una novel·la íntima i colpidora, narrada per la veu emotiva, incisiva i minuciosa d'Anaïs, que ens condueix magistralment fins a un final sorprenent en què els lectors també hauran de plantejar-se què som capaços de fer per no trencar-nos.Patri * Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon